Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Villa Gulle

Østervoldgade 44, 5800 Nyborg

Hotel Villa Gulle i Nyborg er et meget stemningsfyldt hotel, som passer til mindre og mellemstore arrangementer. Hotellet er indrettet hyggeligt og farverigt og skaber en utrolig varm atmosfære, omkring alle former for arrangementer.

Stedet ligger ligger med udsigt til Nyborg Havn og er placeret centralt, så uanset hvordan man kommer til Hotel Villa Gulle, er det meget nemt og bekvemt. Stationen ligger i gåafstand og der er heller ikke langt til nærmeste motorvej.

Det lille hotel råder skaber, med ejeren Gudrun i spidsen, de bedste rammer for en god oplevelse. Her bydes alle former for arrangementer velkommen og kan både bruges til et møde i anderledes rammer, den gode fest eller et kursus.

Hotel Villa Gulle har en stemningsfuld restaurant, hvor der serveres klassisk, god dansk mad. Restaurantens to rum bruges ofte til alle former for arrangementer og man kan bl.a. bruge disse rum til fester, kurser eller møder. Med sine 23 værelser tilbyder stedet også overnatning, hvis man fx holder en fest eller hvis man afholder kursus over flere dage.

Fra hotellet kan man gå rundt i den hyggelig by eller gå en tur i den hyggelige Nyborg Havn, hvor det også er muligt at tage ud på en fiskekutter. Der er heller ikke langt fra skov og andre aktiviteter, som fx golf.

Hotel Villa Gulle har modtaget Nyborg Turistpris, hvilket understreger, den høje kvalitet og charme som stedet tilbyder.

Fyn og øerne
0,9 km
50 km
23
100
50
2
3
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Hotel Villa Gulle

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud