Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Saxkjøbing

Torvet 9, 4990 Sakskøbing

Midt på Lolland ligger det charmerende gamle Hotel Saxkjøbing, kongelig privilegeret siden 1837. Hotellet er ejet af gastronomisk iværksætter Claus Meyer og vinimportøren Ebbe Frahm – hvilket vidner om hotellets høje kvalitet.

I højsædet er især god mad, lavet med udgangspunkt i Claus Meyers madfilosofi. Maden er lavet af lokale og friske råvarer, der udstiller Lolland-Falsters rolle som et af Danmarks bedste producenter af råvarer. I hotellets restaurant kan man både vælge de store gastronomiske oplevelser med en femretters ”Smag Loland”- menu, eller tage en af de sæsonbestemte menuer.

Hotel Saxkjøbing giver dig mulighed for, at flytte mødet eller kurset ud af de vante rammer og ind  i Hotel Saxkjøbings historiske rammer. I kan holde fuld fokus på det arrangementet drejer sig om, mens Hotel Saxkjøbing tager sig af det praktiske såsom mad og opvartning under hele opholdet. Hotellet har konferencefaciliteter med plads til op imod 150 deltagere. Der findes på hotellet tre store mødelokaler, i forskellige størrelser til forskellige behov.

Stedet tilbyder desuden at arrangere teambuilding- aktiviteter i forbindelse med mødet. Det kan være alt lige fra gastronomisk teambuilding, til minigolf eller vinsmagning. Der er mange muligheder, så ligger du inde med et specielt ønske, så skriv det i kontaktformularen og Hotel Saxkjøbing vil gøre alt hvad de kan, for at det bliver en realitet.

Der er alt i alt 24 værelser og én ferielejlighed tilknyttet Hotel Saxkjøbing. Så der er gode muligheder for at overnatte, hvis der er behov for dette. Hotellet ligger midt på Lolland og er let at komme til, fordi motorvejen kører ind til byen. Lyder Hotel Saxkjøbing som noget for dig, så tilføj hotellet til listen over mulige destinationer til at holde dit næste møde, konference eller kursus – og få et uforpligtende tilbud, helt gratis.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,45 km
18 km
24
150
60
2
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Teatersalen 0 150 80 60
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Teatersalen

m. m. m. 0 m2
2 Femø 0 50 30 30
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Femø

m. m. m. 0 m2
3 Askø 0 25 15 15
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Askø

m. m. m. 0 m2

Anmeld Hotel Saxkjøbing

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud