Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Højbysø

Ellingebjergvej 1, 4573 Højby

Hotel Højbysø er et helt nyt hotel- og kursuscenter i Odsherredet, som åbnede i marts 2012. den primære forretning hos Hotel Højbysø er kurser og selskaber. Man har stor fokus på, at kvaliteten af kurserne der afholdes hos Hotel Højbysø er i top og derfor har man sørget for, at konferencefaciliteterne er top professionelle.

Hotel Højbysø tilbyder afholdelse af møder, kurser og konferencer i et af de flotte og moderne lokaler. Der er fire møderum til rådighed, hvori der er plads til henholdsvis 14, 20, 40 og 100 siddende personer. Der er i alle lokalerne alt indenfor moderne AV-udstyr og teknik, så du kan afholde et professionelt møde eller konference. Det største af mødelokalerne er formet som et skib. Herfra er der direkte adgang til terrassen, hvilket kan være rart i pauserne.

Der er desuden to møde- og grupperum med plads til 15-20 personer. Der er derudover 2 opholdsrum, som man frit kan benytte efter en lang dag med kurser eller møder. Her er der gode sofaer, Tv, bordfodbold og billard.

Hotel Højbysø ligger omgivet af smuk natur tæt på den smukke Højby Sø. Naturen indbyder til nogle gode gåture, for at få ro i kroppen eller bare for “at få lidt firsk luft”.

Der er gode muligheder for at overnatte med hotellets 19 flotte værelser. Man kan endvidere leje hele hotellet, så man er de eneste gæster herpå. Det vil skabe en helt unik kursusoplevelse for dine deltagere og man kommer på den måde meget tæt på hinanden.

Lyder Hotel Højbysø som noget for dig, så tilføj hotellet til dine mulige destinationer og få et uforpligtende tilbud helt gratis.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,5 km
100 km
26
125
100
4
2
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Hotel Højbysø

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud