Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Frederik d.II

Idagårdsvej 3, 4200 Slagelse

Hotel Frederik d.II ligger i den centrale del af Slagelse og er et hotel med høj service og fleksibilitet som det primære fokus.

Her er der rig mulighed for at holde møder af mange forskellige størrelser, hvoraf det største auditorium har plads til op til 230 personer. Hvis det skal være i lidt mere intime omgivelser, byder Hotel Frederik også på 13 forskellige mødelokaler i størrelsen 2 – 120 personer, hvortil der kan laves forskellige bordopstillinger mm. i forhold til dit ønske. Her er der alle de moderne tekniske midler man skulle få brug for og hvis der skulle opstå problemer, har de som noget ekstra også en tekniker til rådighed som står klar til at assistere hvis der er brug for det. De er også klar til at assistere i forbindelse med andre uventede situationer, hvad enten det er mangel på USB stik eller computer vil Hotel Frederik hjælpe og gøre det nemt for dig. Derudover er standard AV-udstyr også inkluderet i prisen, mens ekstra AV-udstyr kan arrangeres efter aftale.

Hotel Frederik d.II rummer 72 dejlige lyse værelser, som kan arrangeres på flere forskellige måder efter dit ønske. Værelserne kan nemlig laves om til dobbeltværelse, 3-sengs værelse og endda familieværelse med dør imellem hvis der skulle være brug for det.

I forbindelse med opholdet, byder hoteller derudover også på øvrige faciliteter i form af pool, dart, sauna, billard eller bordtennis i deres Prince Club, hvis der er brug for lidt afslapning og hygge. Hotel Frederik er også behjælpelig med at arrangere teambuilding arrangementer, som supplement til de klassiske kursuspakker som de tilbyder.

Hotellet er beliggende kun få minutters kørsel fra Slagelse station og der er flere forskellige busser der stopper direkte foran stedet. Derudover ligger lige opad motorvejen, så det er lidt at komme til og afsted.

Der er fri parkering på stedet.

 

 

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
2,8 km
66 km
72
230
230
6
7
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Hotel Frederik d.II

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud