Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Faaborg Fjord

4.5 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Hotel Faaborg Fjord
Svendborgvej 175, 5600 Faaborg

Hotel Faaborg Fjord er et meget alsidigt konferencecenter. Her er der både mulighed for at holde traditionelle kurser og møder, eller komme på spændende udendørs aktiviteter. Hotellet er placeret i flotte omgivelser, tæt på skov og vand, og der er bl.a. mulighed for, at bruge stedets private strand og badebro.

Når det gælder konferencer og møder, er Hotel Faaborg Fjord top professionelt.  Det firestjernede konference- og kursushotel,  har mange års erfaring i at planlægge møder, kurser og konferencer, og medarbejderne kan derfor indgå som aktiv sparringspartner, hvis der er behov for dette. Der er i alt fem lokaler af varierende størrelse. I det største rum er der plads til op til 80 personer ved stoleopstilling, hvor arrangementer kan nydes med udsigt over fjorden. Fra hotellets restaurant kan man nyde en smuk udsigt over fjorden. Her er det både muligt at få en let frokost eller få menuer der giver de helt store smagsmæssige oplevelser.

Hos Hotel Faaborg Fjord er det desuden muligt at prøve et væld af aktiviteter som man ikke finder på traditionelle konferencesteder. På grund af stedets placering, er det oplagt at prøve nogle af de vandlige aktiviteter –  fx sejltur i fjorden. Men det stopper ikke der. Til lands kan man fx tage et spil tennis, dans eller klatring på oplevelsesbanen. Og endeligt er det muligt at se de flotte omgivelser fra luften, med en helikoptertur. Fordelen ved denne type aktiviteter er, at man kan mødes med kollegaer eller kunder, under andre rammer end normalt – hvilket kan åbne op for bedre kommunikation og sammenhold i et firma eller en organisation.

Der er dog mange flere muligheder end dem der er opridset her. Så går I med tanker om at holde en konference eller kursus der skal krydres med sjove udendørs aktiviteter eller hvis i planlægger at holde en hel firmadag, hvor fokus er på teambuilding, kan i blot beskrive jeres behov, og Hotel Faaborg Fjord vil vende tilbage med forslag til hvordan arrangementet kan skrues sammen.

Fyn og øerne
16 km
44 km
127
700
500
7
8
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Gør som 2 andre - anmeld Hotel Faaborg Fjord

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stine S Poulsen - Privat

Vi havde en super go oplevelse - da vi holdt julefrokost på Hotel Faaborg Fjord - maden var bare til UG - men det var hele oplevelsen

evald Stæhr - staehr Consultant

Gode muligheder for konferencer og kurser, der er plads til mange , men det gør ikke det mindre velegnet, deres personale er på stikkerne og er meget hjælpsomme. værelserne er ikke så store men rene og velindrettet.
Deres morgenbord er overdådigt, en god start på dagen, og resten følger naturligvis med.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud