Den bedste pris på dit arrangement

GL STRAND

Gammel Strand 48, 1202 København K

GL STRAND ligger i centrum af København, kun få meter fra Storkespringvandet og Strøget.

Hold møde eller selskab i GL STRAND i hjertet af det gamle København. Det er en helt særlig chance for at give dine gæster et kig tilbage i historien – i de smukkest tænkelige omgivelser med udsigt til Kanalen, Thorvaldsens Museum, Slotskirken, Christiansborgs Ridebane og byens tage og tårne – og på samme tid være omgivet af det allernyeste inden for samtidskunst.

Lokalerne

Man råder her over to lokaler (Festsalen og Montanasalen). Festsalen er GL STRAND’s nye udlejnings-facilitet, som kan rumme op imod 140 personer ved receptioner og møder. Festsalen har tidligere været en gymnastiksal for Nathalie Zahles første pigeskole og er siden hen blevet istandsat med stor respekt for de oprindelige karakteristika. Lokalet er bl.a. præget af fornem udsmykning fra den kendte danske kunstner Erik A. Frandsen.

Montanasalen, som er et unikt og utraditionelt mødelokale, hvor man møder kunsten og hinanden på en helt ny måde. Montanasalen er nemlig præget af meget kunst og alle dem der bruger rummet. Lokalet er passende til især mindre møder, foredrag, workshops, kurser og sær arrangementer.

Derudover er der også en lounge og et bibliotek hvor man også vil have mulighed for at afholde sine møder, kurser eller bare spise frokost.

Man er behjælpelig med kreativ sparring, samt assistance, når det kommer til at sætte jeres arrangement op, så i får den bedst mulige oplevelse.

Seværdigheder

Trænger man til et afbræk fra sit arrangement, lægger GL STRAND direkte ud til indre by og dens mange seværdigheder, som tæller historie, museer, byens mange butikker mm.

Praktisk information

Siden GL STRAND har en fantastisk beliggenhed i indre by, er det også nemt at komme til og fra med offentlig transport. Der går flere forskellige busser til Christiansborg 400 meter fra stedet og ellers ligger Kongens Nytorv Metro 700 meter derfra, hvorfra man hurtigt kan komme videre til lufthavnen eller Nørreport f.eks.

København og omegn
0,7 km
7 km
n/a
80
60
2
n/a
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Salen 0 86 60 140 36
A/V Udstyr
Projektor
Microfon
Whiteboard
Flipover

Salen

m. m. m. 0 m2
2 Montanasalen 0 16 25
A/V Udstyr
Projektor
Microfon
Whiteboard
Flipover

Montanasalen

m. m. m. 0 m2
3 Loungen/Grupperum 0 20
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Loungen/Grupperum

m. m. m. 0 m2
4 Bibliotek/Grupperum 0 15
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Bibliotek/Grupperum

m. m. m. 0 m2

Anmeld GL STRAND

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud