Den bedste pris på dit arrangement

Frilandsmuseet

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Frilandsmuseet
Kongevejen 100, 2800 Kongens Lyngby

Frilandsmuseet ligger i naturskønne omgivelser på landet, men alligevel kun 15 km fra Københavns centrum og er utrolig let at komme til fra hovedstadens centrum. Frilandsmuseet er en god mulighed for at komme væk fra stress og jag inde i byen og ud til rolige og rare omgivelser på landet, hvor man kan slippe tankerne løs.

Frilandsmuseet kan arrangere møder, konferencer og kurser med op til 140 deltagere.PowerPoint-udstyr kan stilles til rådighed, hvis der er behov for det. Mødelokalerne er fleksible og kan opstilles, så de matcher dine behov.

Der er i forlængelse af mødet/konferencen mulighed for at få en rundvisning på museet.  Her vil der være mulighed for at se nogle af de stemningsfyldte og historiske huse, og smukke haver. Dette vil give dit møde/konference en præg der får arrangementet til at skille sig ud. En rundvisning vil fungere som en god start, så deltagerne kommer i den rette stemning og finder roen til selve konferencen.

Personalet hos Frilandsmuseet er meget behjælpelige og fleksible og er gode til at efterkomme specifikke behov og ønsker, så du har mulighed for at afholde det møde, kursus eller konference, som du ønsker. Der er ligeledes god mulighed for at udnytte de rare omgivelser, der er at finde i nærheden af Frilandsmuseet til forskellige teambuilding øvelser. Man kan også tage en tur ind til København og spise sammen, eller opleve en eller flere af byens herligheder.

Der er ikke mulighed for at overnatte på Frilandsmuseet, men da lokationen er så tæt på København, er det let at finde hoteller at overnatte på.

Lyder Frilandsmuseet som det rette sted til dit arrangement, så tilføj Frilandsmuseet til listen over dine mulige lokationer og modtag et gratis og 100% uforpligtende tilbud.

København og omegn
0,5 km
20 km
0
140
100
2
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Frilandsmuseet

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Ella Loginova - -

Det er et meget dejligt museum, som ligger i naturskønne omgivelser.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud