Den bedste pris på dit arrangement

Forum Horsens

4.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Forum Horsens
Langmarksvej 53, 8700 Horsens

Forum Horsens byder jer velkommen til fremragende konferencefaciliteter.

Stedet er specielbygget, indrettet og udstyret til afvikling af store såvel som mindre erhvervsarrangementer. Her rådes over to lokaler i form af den store koncertsal, Forum der først og fremmest kan rumme op til mellem 3 – 4000 personer med afhængig af om man også vil benytte sig af tribune og balkon. Her danner de fænomenale akustiske forhold typisk rammerne om et arrangement.

Der også hal 2, som fungerer fint som supplement til Forum Horsens og som også sagtens selv kan danne rammerne om dit næste arrangement. Man er dog meget fleksibel omkring faciliteterne og lokalerne kan derfor indrettes efter dit behov, men man henvender sig dog primært til arrangementer i størrelsesordenen 400 og op til max. Mindre lokaler kan benyttes i forbindelse med disse store arrangementer til f.eks. gruppemøder, workshops og lignende.

Der er standard AV udstyr i nogle få af de mindre mødelokaler, samt fuld trådløs dækning overalt. Det er endvidere også muligt at tilkøbe ekstra AV-udstyr, hvis der er behov for dette.

Omkring forplejningsmulighederne kan det siges, at der hentes op til 3 tilbud hjem fra leverandører, som man ved kan levere lækker forplejning indenfor netop disse rammer. Der samarbejdes med flere lokale restauratører, så det er muligt at tilpasse maden efter jeres ønsker og behov.

Forum Horsens danner også rammerne om en international scene for kultur og idrætsoplevelser. Der er således gode sportsfaciliteter, hvor man kan benytte sig af stedets svømmehal eller træningshal. Man er placeret 2 km fra stationen og hvis man er med offentlig transport går både bus 9 og 10 lige til hoveddøren. Hvis man derimod er i bil forefindes der gratis parkering på stedets 750 parkeringspladser.

Derudover er der også 18 handicappladser og 5 pladser til ladestationer til elbiler.

Østjylland
2,1 km
55,1 km
n/a
4000
840
12
12
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Forum Horsens

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Anders

Forum i Horsens er i min optik et rigtigt fint konferencecenter i Jylland. Der er mange muligheder - og ikke mindst albueplads.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud