Den bedste pris på dit arrangement

Flinchs Hotel Samsø

Langgade 23, 8305 Samsø

Flinchs Hotel ligger på Samsø. Udover at det er centralt i landet og derfor et oplagt sted at holde møde, kursus eller konference, hvis du har deltagere fra hele landet, så er der også store fordele ved, at afholde arrangementer på en ø. Den helt store fordel her er, at deltagerne har deres fulde fokus på det faglige aspekt ved arrangementet og er langt væk fra hverdagens stress og jag.

Flinchs Hotel har rigtig gode mødefaciliteter og har lokaler med plads til 8, 15, 40, 100 og 200 deltagere. Der er altså plads til alle slags arrangementer hos Flinchs Hotel og det venlige personale er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har specielle ønsker, behov eller ideer til dit møde. Flinchs Hotel er desuden et rigtig godt alternativ, hvis man søger et budgetvenligt sted, som samtidig har høj kvalitet.

Naturen på Samsø byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Her er rigt på dyre- og planteliv, som skyldes at øen er omgivet af noget af det reneste vand i landet. Der er på Samsø megen forskellig natur og derfor er en længere gåtur på øen oplagt, hvis man skal slappe af og ned i gear efter en lang dag med møder eller kurser.

Der er desuden gode muligheder for at overnatte på Flinchs Hotel med de 21 dobbeltværelser og to suiter. Så har du og dine deltagere behov for at komme væk fra de daglige kontorer og ud til fredelige og behagelige omgivelser til fordelagtige priser, er Flinchs Hotel en unik mulighed for jer. Tilføj hotellet til din liste over mulige destinationer og få et tilbud helt uforpligtende og gratis via Ateo.dk.

Fyn og øerne
32 km
43 km
23
200
150
4
2
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Flinchs Hotel Samsø

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud