Den bedste pris på dit arrangement

Favrskov Erhvervscenter

Bogøvej 15, 8382 Hinnerup

Favrskov Erhvervscenter er egentlig et kontorfællesskab for nye iværksætter virksomheder og mellemstore virksomheder, men der er også mulighed for at leje større mødelokaler med plads til op 52 personer, hvis man vel og mærket slår de to største lokaler sammen. Der er i lokalerne skærm, whiteboard og flipovers til rådighed, samt trådløs internet.

Det at Favrskov Erhvervscenter har samlet i masse virksomheder under et tag, er med til at skabe et dynamisk miljø med gode rammer for udvikling. Det er ikke kun de virksomheder der sidder på kontoret miljøet smitter af på, men ligeledes også de besøgende virksomeder der udnytter Favrskov Erhvervscenters gode mødefaciliteter.

Favrskov Erhvervscenter har tre forskellige mødelokaler, et til 6 personer, et til 12 personer og et til 40 personer. Som tidligere nævnt, kan de to største lokaler slås sammen til et stort, så der dermed er plads til ca. 52 personer. Der er to forskellige muligheder for, at leje mødelokalerne. Enten lejer du lokalet og selv står for resten eller også lejer du et lokale og Favrskov Erhvervscenter vil sørge for alt det praktiske i den forbindelse.

Favrskov Erhvervscenter ligger i Hinnerup tæt på Århus. Omgivelserne er rolige og det er let at komme hertil. Der er desuden gode parkeringsforhold. Lyder Favrskov Erhvervscenter som et godt sted for dig, når du skal holde møde, så tilføj Favrskov Erhvervscenter til din liste over mulige destinationer til dit næste møde og få et uforpligtende tilbud helt gratis.

N/A
Østjylland
1,7 km
59 km
0
52
40
2
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Favrskov Erhvervscenter

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud