Den bedste pris på dit arrangement

Erhvervscentret Greve

Korskildelund 6, 2670 Greve

ErhvervsCentret ligger i Greve tæt på motorvejen, så man hurtigt kan komme til og fra Københavns centrum og lufthavnen.

Erhvervscentret Greve er omgivet af smukke marker og rolige omgivelser og er derfor et ideelt sted at holde møder og kurser. Man råder over flere forskellige størrelser af moderne og lyse mødelokaler lige fra de helt små for 2 – 4 personer og lokaler hvor der kan være op til 60 personer. Uanset jeres ønsker og behov vil personalet sørge for at i får en god oplevelse.

En kombination af et arkitektonisk smukt hus med gode gratis parkeringsforhold og det faktum at man i huset er super serviceorienterede, gør at Erhvervscentret Greve bestemt er et besøg værd.

Alt moderne AV-udstyr er til rådighed, samt kopimaskine og fax, såfremt du også ønsker dette. Lokalerne er i forvejen udstyret med storskærm med projektor, whiteboard, flipover og aircondition.

Forplejning aftales efter behov.

ErhvervsCentrets placering gør, at man kun er 25 minutter væk fra Københavns centrum og her er der ingen bilkø er om morgenen, hvor der ellers plejer at være myldretid. Det er derfor en strategisk god placering, hvorfra man hurtigt kan komme videre til enten Sverige, lufthavnen eller andre dele af Sjælland, hvis man har brug for dette.

Der er i forvejen flere virksomheder, som bruger ErhvervsCentret for at spare medarbejdere med bopæl på Sjælland for 1 times bilkø både morgen og aften i myldretiden.

København og omegn
3,1 km
13,2 km
n/a
60
30
1
4
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Erhvervscentret Greve

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud