Den bedste pris på dit arrangement

DSB Kursuscenter Knudshoved

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld DSB Kursuscenter Knudshoved
Fyrvej 1, 5800 Nyborg

DSB Kursuscenter Knudshoved er et charmerende sted, med en fremragende udsigt til Storebæltsbroen. Centret blev oprindeligt bygget som en isbådestation i 1800-tallet, men i dag bruges de historiske bygninger til kursus og konferenceaktiviteter.

Alle undervisningslokaler er flotte, lyse og med udsigt til Storebælt. Alle lokaler indeholder de nødvendige faciliteter, som f.eks whiteboardtavler, mikrofon, flipover og projektor. I samtlige af stedets bygninger, er der gratis trådløst internet.

Stedets flotte omgivelser giver plads til ro og fordybelse. Det et er oplagt sted til at holde en pause i dagens program, så deltagerne kan få lidt frisk luft, en fælles gå tur i den flotte natur, der ligger omkring Knudshoved.

Om aftenen er der også mulighed for at spille billard, bordfodbold og dart i bygningen der hedder ”Vognporten”. Her er der også hyggelige sofagrupper og en betjent bar, hvis man ønsker det.

Er man til teambuilding, har Kursuscentret lavet et koncept der skiller sig ud fra mængden. I stedet for udendørs lege, kan man komme en tur i stedet køkken, der byder på praktiske fif fra en køkkenchefen. Kursuscenter Knudshoved tilbyder også forskellige foredrag og arbejder sammen med forskellige teambuilding og event firmaer, hvor vi kan tilbyde, f.eks GPS løb, chokoladesmagning, sherry og tapas smagning, eller få en rundvisning med historie, på vores lokale brygger i Refsvindinge.

På Knudshoved tages der udgangspunkt i den enkelte gæst, hvilket vil sige at der ikke er nogen regler om spisetider, kaffepauser m.m. – det er op til gæsten selv.

Hvert enkelt hold for via vores menukort mulighed for selv at vælge deres aftenmenu, så oplevelsen bliver mere personligt.

Stedet har ligeledes iværksat et nyt servicekoncept, som betyder, at der altid tages udgangspunkt i gæstens grundlæggende service niveau..

Man kan selvfølgelig  både holde hel eller halve dages møder, samt 1½ døgn kurser hvor man overnatter i nyrenoveret enkeltværelse hvor alle har eget bad og trådløst internet .

Knudshoved råder over 52 værelser i alt med plads til 88 pers overnattende. Af de værelser er der 2 luksussuiter mad spa og 2 juniorsuiter.

DSB Kursuscenter Knudshoved ligger i Nyborg, tæt ved Storebæltsbroen. Skal man holde et arrangement, der skal samle personer fra hele landet, er Knudshoved derfor et naturligt valg.

Fyn og øerne
3,6 km
38 km
52
100
80
4
8
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld DSB Kursuscenter Knudshoved

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Susana Siff Petersen - Vækstfonden

Jeg kan varmt anbefale dette kursuscenter. Vi afholdte et 2 dages seminar med 31 deltagere. Alt klappede og alle medarbejdere var meget hjælpsomme, imødekommende og smilende. Konferencelokalet havde god udluftning så ingen blev sløve. Restauranten var godt indrettet, alt virkede gennemtænkt. Dejlig mad. Gode værelser. Skøn udsigt.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud