Den bedste pris på dit arrangement

Den Sorte Diamant

Søren Kierkegaards Plads 1, 1016 København K

Siden Den Sorte Diamant stod færdig som tilbygning til Det Kongelige Bibliotek i 1999, har bygningen været et værk der har prydet Slotholmen og udsigten fra Københavns Kanal. Men det er ikke kun udvendigt at bygningen skiller sig positivt ud. Den Sorte Diamant er dog ikke kun et bibliotek, og står i dag som et moderne kulturhus hvor man bl.a. kan leje lokaler til konferencer, foredrag, møder osv.

Lokaler til foredrag, møder og konferencer

Den Sorte Diamant har syv forskellige lokaler som kan bruges til at holde møder, konferencer, foredrag og lignende events.

I det største lokale “Dronningesalen” kan der være 408 personer i biografopstilling, hvis man benytter de faste sæder hvortil lokalet kan udvides med flere sæder, til i alt 600 personer.

Der er tænkt på akustikken og bl.a efterklangstiden kan styres ved at justere på lydplader i salen. Dette gør det muligt at holde  konferencer, koncerter eller produktfremvisninger, hvor lyden skal fungere rigtigt godt.

I det næststørste lokale “Blixen” er der mulighed for at holde mange forskellige typer arrangementer, da opstilling af bord og stole kan kombineres på mange forskellige måder. Det betyder at man i “Blixen”-lokalet kan holde alt fra seminarer og produktpræsentationer til receptioner, foredrag og workshops. Dette lokale skiller sig også positiv ud, ved at have en fremragende udsigt til både Søren Kierkegaards Plads og den smukke havnefront.

I lokalet “Holberg” er der plads til 50 deltagere i biografopstilling og 42 deltagere i konferenceopsætning. Lokalet kan også inddeles i to mindre lokaler og kan derfor bruges hvis man fx. skal inddeles i mindre hold. Lokalet kan også bruges til undervisning, pressemøder, produktlanceringer eller lignenden. Der er desuden en inspirerende udsigt til Islands Brygge.

Mødelokalet “Thit Jensen” er til gengæld velegnet til bestyrelsesmøder, workshops, interviews eller lignende arrangementer hvor intimitet er vigtigt.

Lokalerne er nye, hvilket betyder at de er udstyret med det nyeste AV-udstyr. Som arrangør kan du være sikker på at teknikken fungerer, idet af arrangementer serviceres af professionelle teknikere.

Forplejning i Samarbejde med Søren K

Maden leveres i samarbejde med restauranten “Søren K”, der laver retter med udgangspunkt i skandinaviske madkultur – dog med enkelte franske inspirationskilder. Maden laves med økologiske ingredienser når det er muligt og råvarerne vælges i forhold til årstidens udvalg.

Tæt på offentligt transport og Københavns seværdigheder

Den Sorte Diamant ligger tæt på Kgs. Nytorv metrostation, Vesterport og Nørreport station. Stedet ligger desuden virkeligt centralt i forhold til byens seværdigheder. Det betyder at steder som Nationalmuseet, Tivoli, Danish Design Center, Islands Brygge mv, kun ligger få minutters gang væk.

København og omegn
1 km
6,4 km
0
600
30
6
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Den Sorte Diamant

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud