Den bedste pris på dit arrangement

CPH:OFFICE

H. C. Ørsteds Vej 50 C, 1879 Frederiksberg

CPH:OFFICE har mødelokaler til leje beliggende på Frederiksberg tæt ved Forum Metro st. Mødelokalerne kan rumme op til 40 deltagere. Mødelokalerne står klar til jer, ved ankomst. Der er altid dækket op med fri kaffe, the og vand. Desuden medfølger der trådløs internet, projektor og whiteborad til møderne. Lokalerne er ligeledes velegnet til kurser og her er faciliteterne de samme.

Det er meget let at komme til CPH:OFFICE, både med offentlig transport og egen transport. Ved egen transport er der mulighed for at reservere parkeringspladser mod et mindre beløb.

CPH:OFFICE er det oplagte sted for dig, der ønsker at afholde møder i professionelle og flotte rammer. Der er gode muligheder for at komme ind til Københavns centrum med metro eller via en hyggelig gåtur langs søerne. Ønsker man at spise sammen er der rigtig gode restauranter i København, hvor i kan komme tættere på hinanden.

Har I behov for et arrangement i flere dage, kan det arrangeres, men overnatningen skal I selv stå for. Der er dog mange muligheder for overnatning i København og da CPH:OFFICE ligger så centralt som det gør, vil det være ligetil i forhold til at komme frem og tilbage.

Matcher CPH:OFFICE jeres behov for jeres møde, så tilføj CPH:OFFICE til listen over mulige destinationer og få et tilbud helt gratis og 100 % uforpligtende.

København og omegn
0,2 km
8 km
0
40
40
2
2
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld CPH:OFFICE

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud