Den bedste pris på dit arrangement

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, 1620 København V

Tæt på cafeer, byliv og offentlig transport ligger Comfort Hotel Vesterbro. Der er her tale om et hotel, der formår at levere varen på alle fronter. Ved valg af Comfort Hotel Vesterbro, får I et godt hotel, på en god beliggenhed, til en god pris. Hotellet stræber efter at agere ansvarligt, og lægger stor vægt på at driften sker med størst mulige hensyntagen til det omkringliggende samfund. Af samme grund er mange af madvarerne økologiske.

Hotellet råder over seks forskellige mødelokaler der kan sammensættes efter jeres ønske, hvis der er brug for mere plads. De fire mindre mødelokaler, kan eksempelvis lægges sammen til to større rum, og de lidt større lokaler kan sammenlægges til et rum, hvor der kan sidde op til 50 personer i biografopstilling. Skal man holde fx en reception kan dette gøres i hotellets foyer.

Alle lokaler indeholder naturligvis alt det nødvendige AV-udstyr. Det er vigtigt at man får mad og drikke under både kurser, møder og konferencer. Comfort Hotel Vesterbro har derfor sørget for, at der altid er den bedste forplejning tilgængelig. Under et møde bliver der eksempelvis serveret frisk frugt, kaffe, te og vand, og hvis I bliver til frokost, kan I selv vælge om I vil have buffet eller hotellets to-retters menu.

Det kan give god mening at slutte dagen af med en aftensmad på hotellet. Her får man en god afslutning på dagen, og får mulighed for at snakke om andre ting end lige det der vedrører arbejdet. Har man en lang dag, dagen efter, er det også en fordel at spise på hotellet, fordi man ikke skal bruge tid på at finde spisesteder og vente på at der blive et ledigt bord. Har man modsat hele aftenen ledig, er der et væld af muligheder for at kombinere fx en middag på hotellet med et besøg I Tivoli eller i et af de nærliggende værtshuse.

Den ideelle beliggenhed giver mange fordele for hotellets gæster. Det er nemt at komme frem til hotellet da Vesterport Station og Hovedbanegården ligger kun få minutters gågang væk. Der går busser desuden busser næsten lige til hovedøren.

Få et gratis og uforpligtende tilbud fra Comfort Hotel Vesterbro til jeres næste arrangement.

København og omegn
0,4 km
7 km
400
125
56
6
2
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 0
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

m. m. m. 0 m2

Anmeld Comfort Hotel Vesterbro

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud