Den bedste pris på dit arrangement

CityCallCenter mødelokaler

4.8 ud af 5 (Baseret på 5 anmeldelser) Anmeld CityCallCenter mødelokaler
Hammerensgade 1, 1267 København

Du finder CityCallCenter i Københavns gamle finanscentrum med både Kastellet og Nyboder som naboer. Miljøet omkring mødelokalerne har en klar seriøs og forretningsmæssig stil. Foyeren, opgangen og receptionen byder dine gæster velkomne med et eksklusivt indtryk i marmor og messing.

CityCallCenter har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Stedet er et kontorhotel og der er led adgang fra Østerport Station 5 min gang derfra. P-pladser findes uproblematisk i de omkringliggende gader (Hammerensgade, Store Kongensgade og Grønningen). Det er grøn p-zone.

CityCallCenter har mødelokaler til 12, 6 og 4 personer.

Prisen inkluderer kaffe, te og postevand. Ønsker man det, er det muligt at få yderligere forplejning til mødet, så I kan holde det fulde fokus på det faglige aspekt, mens CityCallCenter tager sig af alt det praktiske. Hvis forplejning er ønsket, vil det naturligvis variere prisen fra den ovenstående.

Er CityCallCenter det du søger, så få et tilbud på dit arrangement her på siden helt uforpligtende og ganske gratis.

København og omegn
0,5 km
7 km
0
12
12
1
2
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 5 andre - anmeld CityCallCenter mødelokaler

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Steen Albert Pedersen - SAP Consulting ApS

God beliggenhed, fin service og gode afbestillingsbetingelser - og i gode, velholdte lokaler

Ebbe Lavendt - Center for Positiv Psykologi

Siden 2004 har jeg prøvet mange forskellige kontorhoteller, og CityCallCenter er klart det bedste. Derfor har jeg også haft adresse der i flere år. Stedet kan varmt anbefales - både i forhold til service, pris, beliggenhed, lokaler mv.

Lars Hammersholt - Excel Experten

Super godt. Meget serviceminded og fleksible. God beliggenhed

Peter Mangaard - SpenglerFox

Jeg bruger ofte mødelokalerne hos Office Center City, både til ledermøder, kundemøder og til ansættelsessamtaler.
Fantastisk service man får, i utroligt flotte og meget stilige omgivelser. Man kan imponere selv de mest kræsne kunder. Medarbejderne er servicemindede, og kan hjælpe med alle de ad hoc ting der opstår pludseligt, hvis man lige har brug for at få printet, scannet eller bestilt frokost. En af de bedste adresser i København, og så er det samtidigt meget billigere end de fleste alternativer, som fx. på hoteller og lign. Mine varmeste anbefalinger! Og vi har endvidere været så heldige at vi fra om få måneder også kan leje 2 af deres eftertragtede kontorer, det glæder vi os til!

Per Andersen - Skovbo Data ApS

Vi bruge mødelokalet Paris i forbindelse med interviews og fandt alting meget fint og professionelt. Indgangspartiet er imponerende med marmor og messing i gammel herskabsstil og pigerne i receptionen sørgede for en rigtig god velkomst. Vi fik smørrebrød til frokost og det var også helt som det skulle være.
Alt i alt en rigtig god oplevelse til en overraskende billig penge i forhold til central placering og flotte omgivelser (der var udsigt til Nyboder fra lokalet)

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud