Den bedste pris på dit arrangement

Center for Potentialeudvikling

Søgårdsvej 2, 4621 Gadstrup

Center for Potentialeudvikling ligger i flotte landlige omgivelser. Her får du den nødvendige ro til at kunne gå i tænkeboks med dine kollegaer eller kursister. Det ligger dog ikke længere væk end, at I med 10-15 minutters kørsel kan nå Solrød Strand eller Roskilde Lufthavn. Fordelen ved netop dette sted er, at I får god kvalitet for pengene og har bygningen helt for jer selv.

Selvom Center for Potentialeudvikling umiddelbart ligger langt ude på landet, er det blot 30 minutters kørsel fra Rådhuspladsen. Der er rig mulighed for at tage ud og lave noget i fællesskab, da stedet ligger lige mellem en række kulturelle perler, action-centre og andre aktiviteter. I nærheden ligger blandt andet Karlstrup Kalkgrav, lokale golfbaner samt Livsglædecentret. Derudover kan der også arrangeres ture i luften med erfarne piloter fra Roskilde Lufthavn, dyrkes paintball og gocart-løb. Der er kort sagt adgang til en masse aktiviteter indenfor overkommelig afstand.

Huset på 200kvm indeholder tre mødelokaler med plads til henholdsvis 32 (max 40) deltagere, 16 deltagere og i det mindste 6-8 deltagere. Der er tre dobbelt-værelser med inspirerende udsigt, fire balkoner, 3 badeværelser og en stor terrasse. Derudover er der en stor parkeringsplads, med plads til 20 biler, som er til fri afbenyttelse. Det er muligt at leje såvel hele huset, som en etage til en mindre forsamling. Når det gælder forplejning, kan I vælge enten standard-dagspakken, som inkluderer morgenmad, frokost (lun ret eller smørrebrød) og eftermiddagskage samt vand, thé, kaffe eller selvvalgspakken, hvor f.eks. sushi, tapas eller retter efter eget ønske kan arrangeres.

Du har således stor fleksibilitet i forhold til dit arrangement hos Center for Potentialeudvikling, både mht tidsrum, antal deltagere og overnatningsmulighed. Hvis dette lyder som noget for jer, så tilføj huset til din liste over mulige destinationer – og få et uforpligtende tilbud.

København og omegn
4 km
4 km
2
32
32
1
3
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Center for Potentialeudvikling

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud