Den bedste pris på dit arrangement

Bremen Teater

Nyropsgade 39, 1602 København V

Bremen Teater på Vesterbro byder jer velkommen i anderledes rammer end de vante hesteskos-konferencer med flad buffet.

I takt med at der på Bremen Teater er tætte samarbejde med andre kreative brancher og industrier, så som ‘Live fra Bremen’ og ‘Aloha’, skabes der her også utraditionelle og spændende arrangementer. Med det menes at alle deltagere bør opleve et hus der er gang i, at ens arrangement har et indhold og et lille tvist.

Det er det perfekte venue, hvis jeres firma er træt af konventionelle konference set ups, og ønsker at gøre det sjovt og underholdende at være til konference mv.

Man fokuserer på at arrangere og udvikle en masse forskellige koncepter for virksomheder, hvilket bl.a. indebærer at der kan holdes seminarer, konferencer, firmafester og teambuilding-kurser.

Teatersalen som Bremen Teater råder over har pladser til 644 gæster og er velindrettet og komfortabelt med godt syn fra alle sæderne og med lødkvalitet på højeste niveau med nyere udstyr fra JBL. Der rådes også over foyeren, hvor der er bar, loungeområde og garderobe. Foyeren er velegnet til de lidt mere intime arrangementer, hvor der heller ikke bliver gået på kompromis med lydkvaliteten, da samme system benyttes som i teatersalen. Derudover er der den røde gang, hvor der kan være op til 60 personer samlet.

Foruden at holde sit arrangement på Vesterbro kan man også udforske København og indre by, hvor der er masser af spisesteder, restauranter, museer og Strøget.

Der er parkering lige bag ved teateret i form af Q-Park Vesterport, som har 820 p-pladser i kælderen.

Bremen Teater er desuden handicaptilgængeligt (lift begrænset til 250kg)

København og omegn
0,17 km
8,7 km
n/a
644
120
3
n/a
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Bremen Teater

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud