Den bedste pris på dit arrangement

BEST WESTERN Hotel Svendborg

3.5 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld BEST WESTERN Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Midt i det charmerende Svendborg ligger BEST WESTERN Hotel Svendborg.

Et charmerende hotel

Hotellet har en hyggelig atmosfære der betyder, at kunder kommer tilbage til hotellet igen og igen. Tidligere gæster som har besøgt hotellet, betegner personalet som yderst fleksibelt og servicemindet.

Egnet til både kurser, konferencer og fester

Hotellet har både plads til små og store firmarrangementer. I det store konferencecenter er der plads til op til 300 personer. Skal I holde foredrag eller anden form for undervisning, kan dette holdes i biografen Scala, der har plads til mellem 50 og 260 personer.

Strækker jeres arrangementer sig til sent på dagen, eller varer det over flere dage, er der god mulighed for overnatning. Hotellets 135 værelser har gode faciliteter og er handicapvenlige.

Tag en pause med fitness eller minigolf

Har man brug for en pause i dagens program, er der masser af muligheder for dette både i og uden for hotellet. Hvis man har brug for at røre sig, kan dette gøres i hotellets kælder. Her er løbebånd, motionscykler og vægte. I Svendborg havn er der også masser af muligheder for aktiviteter, der kan give en velfortjent pause i dagens program, hvor man fx kan gå en tur eller sejle med byens gamle træskib. Hotellet tilbyder også at arrangere sportslige aktiviteter såsom golf eller minigolf.

Er I en statslig institution og har brug for at afholde en konference, har I mulighed for at for at få rabatter på BEST WESTERN.

Fyn og øerne
0,4 km
55 km
135
300
100
3
5
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Gør som 1 anden - anmeld BEST WESTERN Hotel Svendborg

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Evald Stæhr - staehr Consultant

Kan anbefales som kursussted, de har nogle gode faciliteter og forplejningen er i top. det ligger fint i forhold til at komme dertil. Værelserne er ikke de største men velindrettet

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud