Den bedste pris på dit arrangement

Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, 1653 København V

Midt i København V ligger Best Western Hotel Hebron der er velegnet til mindre virksomhedsarrangementer.

Central placering i København

Hvis I lægger vægt på en god beliggenhed, er dette stedet at vælge. Få minutters gang fra hotellet ligger både Københavns Hovedbanegård og Vesterport Station, hvilket gør det utrolig nemt at komme frem med offentlig transport. Med toget kan man desuden nemt komme til Københavns Lufthavn.

Syv lyse mødelokaler

Hotel Hebron er ideelt til møder, kurser eller workshops. Med syv lyse mødelokaler tilbyder stedet rum i alle størrelser, der kan rumme op til 33 deltagere. Alle rum har naturligvis det nødvendige AV-udstyr, og der er gratis trådløst internet over hele hotellet, så I får de meste optimale rammer for jeres arrangement.

Service skræddersyet til jeres behov

Hotellet er meget fleksibelt og er parat til at skræddersy deres service, så det passer til jeres behov. I kan eksempelvis holde alt fra heldagsmøder til små møder, der kun tager et par timer og som ikke har nogen forplejning.

Overnatning på et af de 100 værelser

Har I brug for at holde arrangementer, der strækker sig over flere dage, er dette naturligvis også muligt. Hotel Hebron råder over 100 værelser, der er holdt i et flot minimalistisk design, der dog stadig er hyggeligt, og som man føler sig godt tilpas i.

Tæt på Tivoli, Strøget og Imperial Bio

På grund af Hotel Hebrons gode beliggenhed i København, er der rig mulighed for at afslutte et møde eller kursus med en tur i den over 150 år gamle forlystelsespark Tivoli. Man kan også gå i biografen i det nærliggende Palads eller Imperial. Ligeledes kan man tage på shoppingtur på Strøget.

Green Key virksomhed

Hvis det er vigtigt for jer, at man tager hensyn til miljøet, kan det nævnes, at hotellet er en såkaldt ”Green Key” virksomhed. Det betyder, at hotellet gør en særlig indsats for at beskytte miljøet. For at opnå dette certifikat, skal man leve op til omfattende miljøkrav og leve op til de kontroller, der jævnligt bliver foretaget. Green Key er et certifikat, der gives til virksomheder, der arbejder med turisme.

Har du allerede afholdt eller været deltager af et møde hos os vil vi være rigtigt glade, hvis I vil give en anmeldelse af vores møder og service – på Ateo.dk

København og omegn
0,65 km
8.6 km
100
35
32
1
6
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Best Western Hotel Hebron

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud