Den bedste pris på dit arrangement

BEST WESTERN Golf Hotel Viborg

Randersvej 2, 8800 Viborg

Leder I efter et anderledes sted at holde jeres næste møde, konference eller kursus er BEST Western  Golf Hotel Viborg et godt valg.

Gode konferencefaciliteter

Dette er et eksklusivt hotel  med de bedste faciliteter og god service. Uanset hvor stort et arrangement, I planlægger at holde, har hotellet de rette faciliteter. Her er både  store konferencerum samt mødelokaler og grupperum i alle størrelser. Alle lokaler har det rette IT-udstyr fx AV-faciliteter, projektorer og trådløst internet.

Muligheder for sociale aktiviteter

Planlægger I sociale firmarrangementer eller kundemøder, kan I med fordel prøve den 27 huller lange bane på Viborg Golf Klub. Her kan et arrangement på golfbanen afsluttes med tre-retters menu og overnatning.

BEST Western  Golf Hotel Viborg ligger lige ud til Viborg søerne, hvilket giver mulighed for at prøve en masse aktiviteter ude på vandet. Her kan man bl.a. leje kano eller vandcykler. Er I store grupper, er det muligt at komme på sejlture på op til 60 personer. Har I brug for at rense hovedet med en flot løbetur, er der rundt om søen oprettet løbestier. I vintertiden kan man tage sig en svømmetur i hotellets swimmingpool eller slappe af i saunaen eller boblebadet.

Kvalitetetsmad i flotte omgivelser

Hotellets to restauranter serverer kvalitetsmad i flotte rammer med en flot udsigt over Viborgs søer, der er lavet på gode råvarer.

Endelig kan de ”fartgale” få afprøvet deres evner med et ”FunRace” på Løvbanen i Viborg. Her kan man køre ræs med 13 biler på den lukkede bane eller med 14 go-carts i inderbanen. Alle bilerne er naturligvis sikkerhedsgodkendte.

Tæt på Karup Lufthavn

Hotellet ligger kun 24 kilometer fra Karup Luftfhavn og 1,5 kilometer fra den nærmeste lufthavn.

Østjylland
2 km
24 km
134
550
300
7
14
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld BEST WESTERN Golf Hotel Viborg

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud