Den bedste pris på dit arrangement

Amalfi

Gråbrødre Torv 21, 1154 København K

Amalfi er en Italiensk restaurant der ligger på det smukke Gråbrødretorv.

Tæt på alt

Med en beliggenhed på det flotte og centrale Københavnske torv, er der meget kort afstand til et hav af seværdigheder. Kun et stenkast derfra ligger nemlig både Købmagergade, Strøget, Rundetårn og mange andre steder, som man kan udforske.

Amalfi’s lokaler

Siden januar 2007 har man kunnet nyde den lækre italienske mad i hyggelige omgivelser. De smukt istandsatte lokaler og den hyggelige terasse på torvet gør, at man med stor sikkerhed går med en god oplevelse derfra.

I restauranten er der plads til op imod 62 gæster, hvoraf det er muligt at samle 22 gæster ved ét stort bord. Derudover råder Amalfi også over et mødelokale, hvor der kan være op til 16 personer og et konferencelokale, hvor der er plads til op imod 46 personer.

Traditionelt Italiensk køkken med præg af det moderne Skandinavien

På Amalfi’s menukort kan man virkelige fornemme det ægte Italienske køkken, men vil samtidig også blive præsenteret på en ny, spændende og moderne måde.

Fokuset ligger her på at levere en god service og mad af høj kvalitet, da det er meget vigtigt at gæsterne får den positive oplevelse med sig, når de på et tidspunkt vender snuden hjemad.

På menukortet kan man finde alt lige fra den lækre Italienske brunch, billig frokost til komplette middagsmenuer. Alt sammen sammensat af de bedste kvalitetsråvarer, samt årstidernes grøntsager.

 

Hold dit arrangement her

Hos Amalfi er det endvidere muligt at holde et møde, såvel som lidt mere private arrangementer. Dette tæller bl.a. bryllyp, firmafest, fødselsdag, barnedåb, julefrokost eller måske din kommende nytårsaften?

København og omegn
0,6 km
7,1 km
n/a
62
62
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Amalfi

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud