Den bedste pris på dit arrangement

Admiral Gjeddes Gaard

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Admiral Gjeddes Gaard
St. Kannikestræde 10A, 1169 København K

Admiral Gjeddes Gaard ligger i hjertet af København og er et af byens ældste mødesteder. Siden middelalderen har man mødtes her til  akademisk, kulturelt og politisk samvær med deltagelse af bl.a. Ludvig Holberg, Tom Kristensen og Th. Stauning.

Admiral Gjeddes Gaard har en meget speciel og historisk atmosfære. I dag huser den privatejede gård moderne møde- og kursusfaciliteter samt selskabslokaler hvor der afholdes receptioner, fester og meget andet.

Holbergsalen er 80 m2 stor med bindingsværk, flotte gamle bjælker og brændeovn fra 1698. Her er plads til 64 spisende gæster, ca. 40 gæster til heldagsmøde og i biografopstilling ca. 70 personer. Digterkroen står originalt fra 1920 og med sine 60 m2 kan man sidde 36 gæster  – eller danse og have bar her i forbindelse med en fest.

Biblioteket er ideelt for en gruppe med op til 10 personer, eller som ekstra grupperum til arrangementer andre steder i huset. Leonora Christina & Corfitz Ulfeldts lejlighed i forhuset og sidehuset har stuk og høje paneler. Lejligheden er i alt på 230 m2 og kan huse op til ca. 24 personer i plenum og med hele 5 ekstra rum til gruppearbejde og ophold i pauser. Den fine gårdhave benyttes ofte til velkomst.

Man tilbyder mulighed for eksklusiv brug – med op til ca. 200 gæster – og  kan samtidig sørge for at gården er aflukket, så offentligheden ikke har adgang. Der er mulighed for pakkeløsninger, ren lokaleleje eller en kombination. Et meget engageret personale sørger for fleksibel og personlig service fra start til slut, og skræddersyr gerne et individuelt tilbud, der passer til netop jeres behov.

Mødestedet benytter diverse gode cateringfirmaer og kokke  – eller man kan komme med sin egen forplejning. Admiral Gjeddes Gaard kan også stå for underholdningen både før, under og efter et arrangement. Der tilbydes foredrag af forskellig varighed om Admiral Gjeddes Gaards spændende historie eller Københavns historie.

Derudover kan der også arrangeres f.eks. øl-, vin-, champagne eller chokoladesmagning. Det er let at komme til og fra stedet f.eks. ligger Nørreport St. kun 5 minutters gang fra gården.  Hvis man trænger til et afbræk i sit arrangement, kan man også hurtigt komme hen til Strøget og andre seværdigheder  og f.eks. er en tur op i Rundetaarn en oplagt mulighed.

København og omegn
0,55 km
7,2 km
n/a
70
64
2
9
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Holbergsalen 0 36 55 10 200 28
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Holbergsalen

m. m. m. 0 m2
2 Digterkroen 0 36
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Digterkroen

m. m. m. 0 m2
3 Biblioteket 0
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Biblioteket

Her vil der kunne være plads til 10 personer.
m. m. m. 0 m2
4 Leonora Christina & Corfitz Ulfeldts lejlighed 0
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Leonora Christina & Corfitz Ulfeldts lejlighed

Leonora's værelse er på 30 m2 og kan huse op til 24 personer mens Corfitz's værelse på 17 m2 kan rumme 10 personer. Lejligheden består af 4 andre lokaler som kan anvendes til gruppearbejde.
m. m. m. 0 m2

Gør som 1 anden - anmeld Admiral Gjeddes Gaard

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Pia Rasmussen - www.pianyholmrasmussen.dk

Æsterisk flot og historisk konferencested, hvor man bliver mødt af smilende og imødekommende Jeanne, der gerne fortæller historier om Admiral Gjeddes gård.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud