Den bedste pris på dit arrangement

Café 8TALLET

Richard Mortensens Vej 81A, 2300 København S

Café 8TALLET ligger ude på Vestamager ikke så langt fra metrostationen.

På grænsen til Kalvebod Fælled og det grønne areal har man måske byens bedste udsigt. En kombination af verdensarkitektur, naturen, himlen og horisonten gør sit for at skabe rigtige gode rammer omkring caféen.

Al udsigten til natur mm. kan nydes i forbindelse med den gode mad og drikke som Café 8TALLET byder på. Der er brunch, lækkert smørrebrød, en god og solid caféburger eller en eventuel 3 retters middag om aftenen.

Madstilen der bliver brugt på caféen er en kombination af traditioner og det moderne, som matcher det sted caféen også ligger på.

Her tager man glædeligt imod selskaber lige fra 10 personer til 100 personer og kan derfor klare alt lige fra små sammenkomster til storstilede bryllupper. Derudover arrangerer man også andre slags arrangementer i form af de lidt mere professionelle som f.eks. konferencer og også de lidt mere private, såsom konfirmationer, fødselsdage, events mm.

Den ideelle beliggenhed gør at man har plads lige ned til vandet, samt at man kun er 600 meter væk fra metroen, hvor også bus 33 går til.

Har man lyst til et pause fra sit arrangement eller bare sin hverdag generelt er der kun 10 – 15 min. ind til indre København, hvor der er mulighed for at udforske byen og dens mange museer og butikker og andre seværdigheder generelt.

Der er standard AV-udstyr til rådighed, hvis man har brug for dette.

København og omegn
0,65 km
4,8 km
n/a
100
100
1
n/a
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Café 8TALLET

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud