Den bedste pris på dit arrangement

Wining & Dining

4.3 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Wining & Dining
Gråbrødretorv 12, 1154 København K

Wining & Dining ligger i det hyggelige og meget centrale Gråbrødretorv i København og indbyder til arrangementer såsom konfirmation, bryllup, firmafest, reception eller lign. Mulighederne er mange og man kan både holde arrangementer om dagen og om aftenen. Så hvis du mangler et sted at holde et arrangement, står Wining & Dining’s personale klar til at assistere dig med dine behov og ønsker. Wining & Dining har plads til op imod 110 personer.

Man kan trygt stole på, at man er i gode hænder når det kommer til tilberedelsen af råvarerne. Gourmetmenuen er nemlig lavet af kokke, som har erfaring fra Michelinrestauranter fra forskellige dele af verden og de vil derfor gøre deres bedste for at give dig en fantastisk og kulinarisk oplevelse hos Wining & Dining.

I samarbejde med restauranten Le Pavé som ligger ved siden af, er det blevet muligt at slå de henholdsvis 50 og 60 personer sammen som der kan være hos Wining & Dining og Le Pavé, hvilket gør det muligt at være op til 110 personer samme sted. Stederne er kun et ‘hjørne’ fra hinanden.

Stedet er desuden handicaptilgængeligt. Dog er der nogle få trin op, hvorfra personalet vil være behjælpelige til at hjælpe personen videre derfra.

Der er begrænset med parkering, da det er så centralt. Der er dog mulighed for parkering og ellers kan man holde på Israels Plads hvor der også er parkeringsmuligheder. Hvis man er med offentlig transport går både bus 11A og 14 til Strøget ved Gammeltorv, som kun ligger 300 meter fra Wining & Dining.

København og omegn
0,65 km
8,2 km
NA
110
110
2
0
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 2 andre - anmeld Wining & Dining

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

andreas - llee

Dejlig mad go super service, bestemt value for money

Nanna

Lækker mad og hyggeligt sted :)

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud