Den bedste pris på dit arrangement

Vissenbjerg Storkro

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Vissenbjerg Storkro
Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg

Vissenbjerg Storkro er et rigtigt godt sted at holde store konferencer, kurser eller foredrag. I hotellets største rum kan der være op til 400 personer i biografopstilling og 240 i blanketopstilling. Her er også mulighed for at holde mindre messer eller udstillinger på det 315 kvadratmeter store udstillingsareal.

Vissenbjerg Storkro opfordrer til, at man kombinerer et kursus, møde eller konference med andre aktiviteter, der kan give fornyet energi og perspektiv på det arbejde, man er midt i. Tæt ved hotellet er der betagende natur, hvor man kan gå eller løbe en tur. I kan også holde et såkaldt ”gå-møde”, hvor man taler om udfordringer, mens man bevæger sig. Erfaringer har vist, at dette kan løsne op for vante måder at tænke på og kan give plads til nytænkning.

Kroen serverer lækker mad, der er lavet med respekt for den danske madtraditionog med fundament i gode og sunde råvarer.

Hvis I har brug for at blive rystet bedre sammen eller blive bedre til at kommunikere, har Vissenbjerg Storkro gode erfaringer med at arrangere både indendørs og udendørs teambuildingaktiviteter. Kroens medarbejdere kan også hjælpe jer med at planlægge aktiviteter, der udvikler jer som personer, og som styrker jer til at håndtere en travl hverdag.  Der kan bl.a. arrangeres mindfulness-vandreture, der styrker ens evne til at håndtere stress, eller man kan tage Explorer-programmet, der udvikler deltagernes lederegenskaber.

Vissenbjerg Storkro ligger midt i landet lige vest for Fyn, og er godt sted at samle deltagere, der både kommer fra Jylland, Sjælland og Fyn.  Kun få kilometer væk ligger både Fynske Motorvej og Skalbjerg Station.

Fyn og øerne
16,3 km
20 km
49
400
240
1
7
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Vissenbjerg Storkro

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Martin

Vissenbjerg Storkro var vært for et kursus hvor jeg deltog og det var en rigtig god oplevelse. Lidt problemer med AV udstyret, men det blev hurtigt fixet.

Venlig og rolig betjening, og mange til at hjælpe - og så ligger det et rigtig godt sted, både tæt på motorvejen og pæn natur.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud