Den bedste pris på dit arrangement

Underværket

Stemannsgade 9C, 8900 Randers

Underværket er et handels- og kulturhus beliggende i Randers.

Lokalerne hos Underværket

Her råder man over flere forskellige slags lokaler der passer til lidt af hvert afhængig af hvad ens arrangement skal indeholde. Der er først og fremmest en stor sal med elevatorindgang, som kan rumme op til 200 personer (dog kun 110 spisende gæster) og som er velegnet til foredrag, koncerter, forestillinger og møder.

Derudover har man også “Mellemsalen”, som er velegnet til mere private arrangementer i form af møder, fester, konfirmationer og lign. og hvor der er plads til 120 spisende gæster. Hvis man har behov for mindre arrangementer, har man også et mødelokale, som er velegnet til mindre gruppemøder.

Det er også værd at nævne at man kan leje en overdækket gade på 311m2, som er ideel til større forsamlinger – 400 personer til koncert og 250 spisende gæster.

Et anderledes miljø

Underværket er desuden et handels- og kulturhus, hvor integration og kultur er i højsædet. Underværket danner med sine fantastiske rammer et godt grundlag for at holde møde i anderledes miljø.

God service fra teknikere og servicepersonale

I forbindelse med et arrangement er der servicepersonale og teknikere til stede under arrangementet. Borde mv. bliver opstillet som I ønsker det, og der bliver sørget for alt i AV-udstyr, lyd, lys og scener, hvis der er behov for dette. Man vil være behjælpelig med at finde en god løsning på det hele.

Forplejning

Mht. forplejning er der gode kontakter til catering rundt omkring. Under en velfortjent pause i et møde eller en konference eksempelvis kan tiden bruges på at kigge nærmere på de 28 forskellige lejere, som spænder bredt indenfor foreninger, detailhandel, værksteder, iværksætteri, undervisning mv. Der er også flere forskellige forhandlere af fødevarer og tøj.

Østjylland
1,3 km
45,4 km
n/a
250
250
5
n/a
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Underværket

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud