Den bedste pris på dit arrangement

Ulriksholm Slot

4.5 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Ulriksholm Slot
Ulriksholmvej 96, 5300 Kerteminde

I den Nordøstlige del af Fyn, ligger det historiske Ulriksholm Slot.

Slot med historie

Stedets kavalerfljø kan dateres næsten 400 år tilbage i tiden. Christian d. 4 har bl.a. ejet stedet, som han bygget til at være det kongelige storgods.
Hvis man spoler frem til nutiden, er Ulriksholm Slot stadig fyldt med liv og aktiviteter. Man kan bl.a. besøge stedet og se dets galleri eller antikviteter.

Unikke omgivelser

Mange vælger at holde arrangementer host Ulriksholm Slot, fordi stedet er så unikt. Her finder du vinkeltrapper, gamle lyskroner og antikke møbler. Endnu en grund til at holde arrangementer her, er de grønne omgivelser og den fortryllende udsigt over Kerteminde Fjord.

Til bryllup, fødselsdag og fest

Ulriksholm Slot kan danne rammer om mange forskellige typer af arrangementer. I den store sal kan der være plads til 60 personer. Skal man holde et bryllup er Ulriksholm et ideelt sted, fordi man er omgivet af historiske og romantiske omgivelser. Andre privatarrangementer såsom fødselsdage, konfirmationer osv. kan også med fordel holdes her. Skal man holde en anderledes firmafrokost, eller fest kan dette også gøres på slottet. Ønsker man at holde kurser, konferencer eller møder hvor der er brug for projektor, skal dette selv medbringes.

Tæt på Odense

Selvom Ulriksholm Slot ligger fredeligt, og er omgivet af natur, så er slottet stadig dog ikke mere end 13 km væk fra centrum af Odense. Er man firma der holder til i Odense, er Ulriksholm derfor et godt sted at besøge. Ønsker I at tage offentligt transport, går der en bus få minutters gang fra stedet.

Fyn og øerne
15,8 km
24,7 km
n/a
60
60
4
n/a
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 2 andre - anmeld Ulriksholm Slot

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Knud Falk Bovtrup - K.B.Montage&Elektronik

God service og dejlig stemning der giver minder

Camilla Schiffer Hansen

Jeg har ikke været der som privat gæst, men til arrangementer er stedet fantastisk med de historiske og idylliske rammer.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud