Den bedste pris på dit arrangement

SoulHouse Lokaleudlejning

Hørsholmgade 20, 2200 København N

SoulHouse Lokaleudlejning er det oplagte sted for dig der skal holde foredrag, kursus eller lignende og ønsker uformelle rammer. Salen hos SoulHouse er på 210 kvm. og har en helt fantastisk akustik, som gør det let at tale hele salen op, uden at skulle hæve stemmen. SoulHouse er inspireret af New Yorker-stilen – denne stil bidrager til nytænkning og dybsindighed hos de deltagende.

Salen kan indrettes efter behov. Der kan opstilles stole i biografopstilling, sofa-grupper, gruppeområder – kun fantasien sætter grænser. Derudover kan det store køkken frit benyttes og det er tilladt at medbringe egne madvare, drikkevare og lignende. SoulHouse tilbyder ligeledes at bidrage med inputs i form af energizers, så i på bedste vis kan holde hovedet klart.  Af eksempler kan nævnes guidede yoga- og dansetimer, mindre foredrag eller rollespil med professionelle skuespillere.

SoulHouse Lokaleudlejning har i salen plads til 135 siddende deltagere i biografopstilling og kan derfor huse helt store forsamlinger. Der findes i SoulHouse trådløs internet, surround sound lydanlæg, projektor, 100 tommer lærred, whiteboard og flipovers. Derudover er der mulighed for gratis parkering samt en fantastisk udsigt over Københavns gader. SoulHouse er for alle typer arrangementer og er meget alsidige.

Lyder SoulHouse Lokaleudlejning som noget for dig, så tilføj SoulHouse til din liste over mulige destinationer til dit arrangement og få et tilbud der er 100 % uforpligtende.

København og omegn
1,2 km
9 km
0
135
100
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld SoulHouse Lokaleudlejning

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud