Den bedste pris på dit arrangement

Smålandshavet kursus- og konferencecenter

5.0 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Smålandshavet kursus- og konferencecenter
Alleen 44, 4736 Karrebæksminde

Smålandshavet kursus- og konferencecenter kan tilbyde fremragende faciliteter til jeres næste kursus, møde eller fest. Dette sted skiller sig især ud ved at have størrelsen til at holde alle typer arrangementer, samtidig med at man som gæst oplever en personlig og tillidsskabende atmosfære.

Stedet er placeret i den smukke fiskerby Karresbæksminde, hvor man finder røgerrier, havne, strand og kuttere, der sejler forbi. Leder man efter alternative oplevelser der kan supplere fx en fest eller kursus, vil det derfor være naturligt at gå en tur i Karrebæksminde.

En af de store fordele ved at tage turen til Smålandshavet kursus- og konferencecenter er også, at man helt naturligt bliver påvirket af havets bølgeskvulp og den smukke udsigt. Det har tit den inflydelse på gæster, at man kommer ned i et andet gear, og har mulighed for at være mere til stedet i nuet.

Skal man holde kursus, møde eller konference, er der et væld af muligheder for at gøre dette. Med en stor konferencesal med plads til 150 personer, fem plenumlokaler, 19 mindre grupperum og 3 opholdsstuer, er det muligt at finde en løsning der passer til lige præcist jeres behov. Smålandshavet kursus- og konferencecenter har mange års erfaring i at facilitere kurser og konferencer, og af samme grund, kan I være sikker på at man får topprofessionelle rammer til et arrangement.

Smålandshavet kursus- og konferencecenter er også et oplagt sted at holde festlige begivenheder – både i privat- og virksomhedssammenhæng. Specielt under fester, er det vigtigt at kunne læne sig tilbage og nyde øjeblikket. Derfor går stedets restaurant meget op i, at styre det praktiske før under, og efter festen, så alt klapper på dagen. Når det gælder mad er der her et væld af muligheder. Man kan både vælge de eksisterende menuforslag, som bl.a. inkluderer egnsretter eller spændende specialiteter. Men det er også muligt at sammensætte jeres egen menu i samarbejde med stedets køkkenchef.

Man kan holde fest for mellem 30 og 130 gæster. Spiser man i restauranten, kan maden nydes med udsigt over det smukke hav. Når det gælder musik, er det både muligt at bestille er rigtigt orkester, eller sætte egen musik på.

Som gæst er det desuden muligt at benytte sig af de mange ekstra faciliteter som stedet tilbyder. Her er bl.a. svømmehal, motionsrum, billard og mulighed for at synge karaoke.

Holder man et firmaarrangement der strækker sig over flere dage, eller ønsker man ikke at bekymre sig om transport på vejen hjem fra festen, er det muligt at overnatte på et af stedets 120 værelser.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
10 km
105 km
120
150
120
5
19
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 2 andre - anmeld Smålandshavet kursus- og konferencecenter

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Erik Sørensen - Supkon

God service perfekte faciliteter, god forplejning,velindrettede værelser,og så ligger smålandshavet i en fantastisk naturperle i karrebæksminde

Evald Stæhr - staehr Consultant

Vil man forkæle sine kunder er Smålandhavet kursus- 0g konferencecenter stedet.
Stedet er perfekt til små som store konferencer og kurser. Værelserne er gode og godt indrettet.
Maden er et kapitel for sig. man for en kanon god service overalt fra receptionen til betjeningen.
Og et plus er rengøringen, der er skinnende rent overalt. det giver oplevelsen er kæmpe plus

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud