Den bedste pris på dit arrangement

Schur Konferencecenter

Søborgvej 20, 7130 Juelsminde

Schur Konferencecenter ligger i enormt fredelige og naturskønne omgivelser på halvøren Borre Knob i Horsens Fjord. Stedet ligger lige ud til vandet og er perfekt til at skabe rammerne om et arrangement, som kræver fordybelse. Schur Konferencecenter tager udelukkende imod erhvervskunder og selskaber og ved derfor præcis, hvilke rammer en gruppe skal have for at skabe det perfekte arrangement.

Selve bygningen er sat enormt pænt i stand i en elegant og simpel form med store lyse vinduer ud mod den smukke omkringliggende natur og vandet. Naturen bruges aktivt til forskellige aktiviteter i pauser eller som indslag i en konference. Schur Konferencecenter har også et alternativt grupperum udenfor, som kan bruges som del af et arrangement, hvor rammerne i en periode skiftes ud.

Schur Konferencecenter har i alt 26 værelser, som kan bruges til overnatning i forbindelse med kurser og konferencer, som varer flere dage.

På stedet gøres der meget ud af forplejningen, og køkkenet har et højt gastronomisk niveau, så Schur Konferencecenter er oplagt, hvis man ikke vil gå på kompromis med hverken forplejningen eller omgivelserne.

Schur Konferencecenter ligger smukt og fredeligt i naturen, men er alligevel kun 15 km fra Horsens, hvor der går tog og busser til hele Danmark.

Østjylland
15,7 km
70 km
26
70
70
3
4
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Schur Konferencecenter

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud