Den bedste pris på dit arrangement

Rørvig Centret

3.5 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Rørvig Centret
Nørrevangsvej 49, 4580 Rørvig

Rørvig Centret er et kursus- og konferencecenter, hvor der sættes ære i, at servicen er i top. Det venlige personale på centeret sørger for, at I som gæster på Rørvig Centret kun skal koncentrere jer om den faglige del af arrangementet, så tager personalet sig af alt det praktiske. Centeret er har blandet charmen fra fortiden, med moderne og professionelle faciliteter. Denne blanding skaber en helt unik atmosfære på centeret, som bidrager positivt til det seriøse, men uformelle miljø der omgiver Rørvig Centret.

Rørvig Centret tilbyder en række forskellige konferencepakker med eller uden overnatning og har du særlige behov eller ønsker til dit arrangement, er det venlige personale altid klar til at skræddersy et tilbud der matcher dit arrangement. Der er i centeret 6 konferencesale hvori der i det største er plads til 210 personer i biografopstilling. Der er derudover 8 mindre grupperum. Der er i alle lokalerne alt indenfor moderne standard AV-udstyr og har I behov for videokamera eller teleslynge stiller Rørvig Centret det til rådighed uden ekstra beregning.

Beliggenheden i Rørvig gør det let for alle i hele landet at komme til og fra centeret. Rørvig ligger tæt på færger der går til henholdsvis Århus og Hundested, så har du deltagere fra begge ender af landet, er Rørvig Centret et oplagt sted for jer at mødes. Naturen i Rørvig er desuden meget unik og med mange vandrestier og badestrande er der en masse hyggelige steder at afholde teambuildingøvelser eller blot gå en tur sammen.

Der er sidst men ikke mindst gode muligheder for at overnatte på centeret, hvis i har behov for dette i forlængelse af kurset, mødet eller konferencen. Der er 68 funktionelle værelser, som indeholder alt hvad du har behov for, ved en overnatning.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
6 km
46 km
68
120
80
6
8
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Rørvig Centret

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Evald Stæhr - staehr Consultant

Rørvig Centeret, egner sig til mindre kurser og konferencer. faciliteterne er ok, forplejningen er blandt de bedre, værelserne er rimelige, kan man få en af hytterne er det meget fint.
Der er en venlig og god atmosfære, der giver den ro man har brug for.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud