Den bedste pris på dit arrangement

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig

Rødvig Kro & Badehotel har det hele. Flot udsigt, god mad og charmerende lokaler.

En af fordelene ved netop af besøge dette sted er, at man kommer væk fra hverdagens larm og de mange indtryk. Hos Rødvig Kro & Badehotel giver den smukke natur og områdets stilhed, det muligt at reflektere og være til stedet i nuet. Stedet ligger dog ikke mere end fem kvarters kørsel fra Københavns centrum i bil, hvilket gør muligt at komme frem og tilbage på samme dag, hvis man holder til på Sjælland. Er man med offentlig transport ligger Rødvig St. kun få minutter væk, på gåben.

Beliggende i Stevns, i den Sydøstlige del af Sjælland, tilbyder stedet en udsigt der er svær at finde andre steder. Steder et desuden udformet på en måde, så man kan nyde udsigten til havet fra de fleste af lokalerne.

Det er dog ikke kun udsigten der skiller sig ud. Alle bygningens lokaler er indrettet med hver deres stil. Rummene balancerer brugen af lyse og varme farver, hvilket giver en, optimistisk og hyggelig atmosfære.

Rødvig Kro & Badehotel kan huse alle slags arrangementer. Her bydes både fester, kurser og konferencer velkommen. Hvis man skal holde kursus er der rig mulighed for det i Kaffestuen, der kan huse op til 20 personer. Er man større grupper, kan man bruge stedets festsal, der kan rumme op til 100 personer på stolerækker.

Når det gælder forplejning, leveres der fremragende mad og drikke. Menuerne er baseret på lokale råvarer der er valgt med udgangspunkt i hvad der er tilgængeligt i sæsonen. Restauranten er meget fleksibel, og der man kan få alt fra en simpel hovedret, til den helt store fem-retters menu.

Uanset hvilket slags ophold man planlægger at have hos Rødvig Kro & Badehotel, er det oplagt at tage en overnatning med og stå op til den smukke natur. Stedet råder over 16 værelser. Er man større grupper, er det også muligt at overnatte i det nærliggende hotel.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,085 km
49 km
16
100
50
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Festsalen 0 100 30
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Festsalen

m. m. m. 0 m2
2 Kaffestuen 0
A/V Udstyr
Projektor
Whiteboard
Flipover

Kaffestuen

Plads til 20 pers. ved samlet bord
m. m. m. 0 m2

Anmeld Rødvig Kro & Badehotel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud