Den bedste pris på dit arrangement

Restaurant Viva

Langebrogadekaj 570 , 1411 København K

Hold jeres næste firmafest i hyggelige maritime omgivelser, hos Restaurant Viva, der flyder i Københavns Havn. Fra båden har man god udsigt til havnen, samtidig med at der er god mulighed for at skimte den Sorte Diamant og Langebro. Har man det med at blive søsyg, skal man dog ikke fortvivle, da båden ligger fasttømret til bredden.

Restaurant Viva er et ideelt sted at vælge, hvis man ønsker at holde arrangementer i unikke omgivelser. Båden er indrettet med en god blanding af mørke trægulve og lyse danske designmøbler, som giver en positiv og hyggelig stemning.

Hos Restaurant Viva er det muligt at holde mange forskellige slags arrangementer. Afholdes arrangementet i firmasammenhæng, er dette et oplagt sted at holde julefrokost, firmafest eller møde, hvor man med Viva’s anderledes omgivelser kan inspirere og glæde deltagerne. Det er også muligt at holde private arrangementer såsom fødselsdage, bryllupper, eller barnedåbe. Restauranten serverer gourmetmad der er inspireret af middelhavskøkkenet.

Der er plads til 90 personer i selve restauranten, hvor det er muligt omdanne noget af stedet til et danseområde. På soldækket kan man sidde 60 personer, hvis vejret tillader det.

Skal I holde et mindre arrangement kan dette også gøres i luksusyachten Moby Dick. Den danskbyggede motoryacht kan maksimalt huse 16 personer og er oplagt til fx møder, frokoster eller sociale arrangementer, hvor man vil skabe en særlig oplevelse. Et arrangement kan altid tilpasses til jeres ønsker. Fx er det muligt at gå i land ved Operahuset eller Saltholm.

Restauranten ligger centralt placeret i København. Herfra ligger metroen inden for en kilometer og diverse busser går tæt på hoveddøren.

N/A
København og omegn
0,85 km
8,5 km
0
90
90
1
0
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Restaurant Viva

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud