Den bedste pris på dit arrangement

Restaurant Håndværkeren

5.0 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Restaurant Håndværkeren
Hersegade 9, 4000 Roskilde

Restaurant Håndværkeren ligger centralt i Roskilde, tæt på Roskilde Station. Den flotte bygning var oprindelig en præstebolig, men er sidenhen blevet indrette til den restaurant der er at finde idag. Restauranten har en stor erfaring med, afholdelse af arrangementer af alle slags og afholder alt lige fra bryllupper til møder og kurser.

På Restaurant Håndværkeren, er der festlokaler til arrangementer i alle størrelser. Der er fire lokaler, der kan rumme henholdsvis 10, 25, 48 og 150 personer. Alle lokaler er flotte og lyse og danner en perfekt ramme til et hvert arrangement. Lokalerne egner sig til både private- og erhversarrangementer og der er tilknyttet alt indenfor moderne AV-udstyr i alle lokalerne, så disse alle fungerer perfekt til møder, kurser og konferencer.

Restauranten har stor erfaring med arrangering af bryllupper og sætter en stor ære i, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse. Det venlige personale på Restaurant Håndværkeren står altid klar til, at sparre med dig om dit arrangement og gør meget for at opfylde dine behov, ønsker og ideer. Udover selskabslokalerne, er der også mulighed for at holde større selskaber i Restaurantens dejlige og hyggelige have.

Restaurant Håndværkeren er en meget anerkendt restaurant og de kan sammensætte en menu til ethvert arrangement, så har du specielle ønsker til dit arrangement, er restauranten altid klar på, at efterkomme disse. Restauranten bruger kun de bedste råvare, så du som kunde får den bedst mulige oplevelse.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,3 km
7 km
0
150
150
4
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 2 andre - anmeld Restaurant Håndværkeren

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Ewa Daniel

Har været på restaurant Håndværkeren både i forbindelse med en begravelse og en rund fødselsdag.
Både mad og betjening er i top - meget søde og hjælpsomme tjener.

Lars Skjoldby - Skjoldby ApS

Jeg har benyttet Restaurant Håndværkeren til et kursus og er ovenud tilfreds med stedet. Jeg kan varmt anbefale stedet til andre der skal holde kurser eller arrangementer centralt i Roskilde.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud