Den bedste pris på dit arrangement

Restaurant 1a

Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Navnet 1a som Restauranten har fået, kommer af at det var det første matrikelnummer i Silkeborg. Restaurant 1a er det ideelle sted hvis I skal holde et privat arrangement i Silkeborg, hvor det siges at panoramarestauranten har byens smukkeste udsigt. Her kan der være plads til op imod 150 personer ved runde borde, så der er plads til et stort bryllup, konfirmation, mindehøjtidelighed mm. Hvis det skal være lidt mere intimt, kan restauranten opdeles i to, så der er plads til henholdsvis 45 og 70 personer. Stedets professionelle køkken og tjenere kan klare alt fra en tallerkenserveret 3-retters menu til stor overdådige buffeter.

Restaurant 1a er beliggende i Silkeborg med den flotte udsigt til Hjejlen og Gudenåen.

Stedet blev indviet i 2004 af Hendes Majestæt Dronningen og drives idag af det nærliggende Radisson Blu Hotel Papirfabrikken. Historien om Restauranten går helt tilbage til 1844, hvor familien Drewsen sendte deres yngste søn, Michael til “Det mørke Jylland” for at grundlægge papirfabrikken. Den strømmende vand i Gudenåen var nemlig ideelt til at drive store turbiner til papirproduktion.

Med stedets høj placering, store panoramavinduer med dertilhørende altan og udsigt til Gudenåen, havnen og Silkeborg kan man ikke gå helt galt i byen her. Stedet er med sin gode lokation og smukke omgivelser et perfekt sted at holde fest der uden tvivl vil give dig en uforglemmelig oplevelse.

Derudover er der også Café 1.række beliggende ud mod havnebassinet med hjejlebådene og Stryget – Danmarks eneste fos. Ligesom Restaurant 1a kan cafeen afholde møder, såvel som fester og receptioner. Der forefindes standard AV-udstyr i lokalerne, samt LCD og fri internet.

I samarbejde med event og teambuilding virksomheden Summit, kan Restaurant 1a også tilbyde anderledes aktiviteter, hvor i bliver udfordret både psykisk og fysisk.

Stedet ligger kun 1 km fra stationen og ellers går bus 7 til Hjejlekiosken 200 meter derfra. Derudover er der også 350 parkeringspladser ude foran restauranten, som er gratis i forbindelse med et arrangement.

Østjylland
1,4 km
35,9 km
n/a
150
150
4
0
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Restaurant 1a

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud