Den bedste pris på dit arrangement

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

Engvej 171, 2300 København

Velkommen til Park Inn by Radisson Copenhagen Airport, et internationalt forretnings-, konference- og familiehotel, der med Metro ligger 3 minutter fra Københavns Lufthavn og 10 minutters kørsel fra byens pulserende centrum.

Om hotellet

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport er ny renoveret og udbygget og fra hotelles værelser er der en flot sund udsigt med Sverige i det fjerne. Beliggenheden er ideel da Amager Strands skønne sandstrande og park ligger få hundrede meter fra hotellet. Både hotellets beliggenhed i forhold til Københavns lufthavn og Metroen som er belejligt beliggende i ”baghaven” af hotellet, gør det nemt for forretningsrejsende at flyve ind til Københavns Iufthavn, benytte metro fra lufthavnen til Metro station ”Femøren” for herefter at afholde møde i vores nye konference område.

Hvor ligger vi:

Vi er placeret kun 2 km fra E20 som er motorvejen som ligger i forbindelse til Øresundsbroen til Malmø, 2 km fra Copenhagen Airport og hvis der bruges offentlig transport, har vi Københavns metro i vores baghave” med en transport tid på 3 min til lufthavnen samt 10 min til Kongens Nytorv.

Restaurant & lounge:

Vores Brasserie Salt & Pepper har åben fra kl 5:30 til kl 22:30 hvilket gør det ideelt for den tidligt rejsende eller for den sene ankomst. Brasseriet tilbyder et alsidigt internationalt skandinavisk menukort. Fra tidlig eftermiddag til sen aften (kl01:00) serveres der, i vores afslappende lounge og bar, aperitifs, cocktails, forskellige typer kaffe og lidt godt til den lille sult.

Aktiviteter:

For de overnattende gæster er der gratis adgang til stort Fitness center, 5 x 10 meter swimmingpool og sauna på hotellet.
Amager Strandpark ligger 5 minutters gang fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at benytte de mange løberuter, ro I kajak, bade og lave aktiviteter på de store græsarealer.

I lokalområdet finder du Danmarks akvarie ”Den blå Planet” som kun ligger i 10 minutters gang fra hotellet, tæt på findes FIELDS indkøbs center og adskillige golfbaner kun 10 km fra hotellet.

Det er værd at bemærke, at Park Inn by Radisson Copenhagen Airport, har et team der kun arbejder med at gøre hver gæsts oplevelse så god som mulig. Det vil I både opleve gennem den personlige kontakt med personalet, men også gennem den professionelle tilrettelæggelse af mødeoplevelsen, som er blevet en selvfølgelighed gennem mange års arbejde.

N/A
København og omegn
0.05 km
3 km
296
400
300
3
20
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud