Den bedste pris på dit arrangement

Konferencecenter Kirstinelund

4.6 ud af 5 (Baseret på 4 anmeldelser) Anmeld Konferencecenter Kirstinelund
Skæringsvej 88-100, 8520 Lystrup

Hos Konferencecenter Kirstinelund får I smukke og inspirerende rammer til jeres næste firmaarrangement. Stedet er en gammel gård, der er blevet istandsat således, og som gæst får man moderne og professionelle rammer, samtidig med at stedets oprindelige charme er bibeholdt. Lokalerne er flotte og lyse, og har en god akustik.

Maden serveres i Café Kirstinelund. Her får man sunde retter som er mættende og lette på samme tid.

Kirstinelund har to plenumlokaler – Salen og Loftet der kan huse hhv. 80 og 40 deltagere. I kan også leje et af de fem mødelokaler, hvor der kan være mellem 4 og 8 personer.

Selvom Konferencecenter Kirstinelund primært lægger hus til firmaarrangementer, er det også muligt at holde private arrangementer såsom konfirmationer eller fødselsdage.

Ud over at lægge rammer til konferencer og møder, er Kirstinelund et moderne virksomhedsfællesskab. Her er alt fra kontorpladser, til lukkede kontorer eller showrooms. Kirstinelund er  drevet af en vision om, at man skal kunne sparre og dele viden i mellem virksomheder. Skal man holde et firmaarrangement hos Kirstinelund, vil man opleve denne dynamik og ånd – og man kan ikke undgå at tage denne stemning med til sit eget arrangement.

Kirstinelund er omgivet af flot natur. I pauserne kan gæster lade op på tagterrassen, og nyde den smukke udsigt ud over Århus og Egå Engsø. Trænger I til at gå en tur, er der mulighed for dette i Konferencecenter Kirstinelund’s gamle have eller ved Engsø.

Stedet ligger kun 10 kilometer fra Århus og man kan nemt komme frem ved at følge Djurslandsmotorvejen der ligger kun 1 km væk. Der er gratis parkering til alle deltagere.

Østjylland
1,3 km
33 km
0
100
60
2
6
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 4 andre - anmeld Konferencecenter Kirstinelund

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Jesper Volk - Volk Education

Kirstinelund er et dejligt uformelt sted med super god atmosfære, stemning og dejlig mad.
Lokaler og grupperum er godt indrettet med lækre møbler og finesser, der gør man straks føler sig hjemme.

Beliggenheden lige op af motorvejen gør det nemt at komme til både fra nord og syd, uden trafikale eller parkeringsmæssige problemer.

Stedet er super egnet til kurser og workshops hvor man har brug for fleksible rammer tæt på Aarhus.

Torben Lorentsen - NYT SYN Danmark A/S

Vores forretningsstrategi bygger på, at vore kunder skal have den bedste kvalitet og service. Derfor stille vi også store krav til vores leverandører af konferencefaciliteter og de indfries af Konferencecenter Kirstinelund. God forplejning og service samtidig med at det nødvendige udstyr er til rådighed. Det gør det jo så kun bedre at de ligger i nogle fantastiske omgivelser. :-)

Camma ÅStrøm-Andersen - intenz A/S

Som konsulentvirksomhed med fokus på at fremstå professionelle er det afgørende vigtigt for os, at vi kan invitere kunder og samarbejdspartnere ind i huset, og at tingene bare fungerer.
Vi holder 50-70 arrangementer i "Salen" hvert år, og hver gang er der styr på tingene. Bordopdækning, forplejning, parkeringsforhold, modtagelse af gæster - alt er bare i orden.
Og med få hundrede meter til motorvejen er det nemt for alle at nå frem i tide til møder og arrangementer.

Anders Weyhe Graabæk - B2A s.m.b.a (Business to Africa)

Konferencecenter Kirstinelund er for B2A en vigtig samarbejdspartner i vores hverdag. Vi anvender Konferencecenter Kirstinelund til kundemøder, til bestyrelses- og partnermøder, samt til netværksmøder .
Konferencecenter Kirstinelund danner en professionel, venlig og dynamisk ramme for vores aktiviteter.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud