Den bedste pris på dit arrangement

M/S Navigator

Larsens Plads , 1250 København

M/S NAVIGATOR er en 36 meter lang luksusyacht, der til daglig sejler som Danmarks mest luksuriøse charter-, møde og eventskib. Den er beliggende ved Larsens Plads foran Amalienborg Slot og overfor Operaen, hvor den har en fast plads, men hvis dit forretningsmøde eller lign. skal afholdes et andet sted som f.eks. Oslo eller Malmø kan dette også arrangeres. Her bliver man desuden taget godt imod af managere, kokke og tjenere som Navigator besidder.

M/S NAVIGATOR gennemgik i perioden 2005-2011 en gennemgribende renovering. Der kan afholdes møder for op til 12 personer i det centrale møderum/spisestue samt evt i 3 mindre rum. I sommerhalvåret (og hvis vejret ellers tillader det) er det muligt at mødes på båddækket eller det overdækkede agterdæk, som kan rumme henholdsvis 6 – 8 personer. Her kan huses forretningsmøder, middagsselskaber, receptioner, showroom og skibet kan sågar også benyttes som et flydende luksushotel for op til 10 overnattende gæster i skibets elegante suiter med privat bad og toilet.

Der er virkelig kælet for detaljen, når det kommer til de 250m2 M/S NAVIGATOR råder over. Om bord på skibet forefindes nemlig Arne Jacobsen bestik, B&O audio- og videosystem, gulvvarme og et avanceret computerstyre t ventilationssystem, som altid giver et optimalt indeklima.

Med til en booking kan også arrangeres en sejltur i skibets hurtige RIB båd, som kan sejle op til 45 knob med 14 personer ombord. Ellers kan en havnerundfart i Københavns Havn arrangeres, hvis det er det, man lyster.

Der forefindes AV og trådløst internet ombord, samt adgang til kopimaskine, skanner og printer.

København og omegn
0,8 km
7,7 km
5
12
12
0
4
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld M/S Navigator

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud