Den bedste pris på dit arrangement

Møstings Hus

4.5 ud af 5 (Baseret på 2 anmeldelser) Anmeld Møstings Hus
Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

Møstings Hus er en smuk bygning, der ligger i hjertet af Frederiksberg. Huset blev opført i år 1800, og bærer navn efter den mest kendte ejer Johan Sigismund Møsting (1759-1843). Møsting havde fra 1813 en fremtrædende stilling som finansminister og chef for rentekammeret i landets regering under Frederik VI.

Møstings Hus ligger ved det tidligere gadekær for enden af Poul Møllers vej og spejler sig smukt i vandoverfladen, med Frederiksberg Haves høje træer i baggrunden.

Det er stuerne på 1. salen, der udgør husets udlejningsmuligheder. Her kan der afholdes forskellige typer af arrangementer, f.eks. åbne kulturelle arrangementer, såsom intime koncerter, foredrag og digtoplæsninger, kommercielle arrangementer, møder og konferencer mm. 1. salen er opdelt i 2 lokaler, hvoraf lokale 1 kan rumme op til 20 personer siddende ved borde, mens lokale 2 har kapacitet til 60 personer med tilsvarende antal stole. Derudover er der et flygel, som man kan benytte sig af. Huset ligger ved en af indgangene til Frederiksberg Have, og er let at nå med offentlig transport. Der er kun 500 meter til Frederiksberg Metro, og der er gode parkeringsmuligheder.

Møstings Hus lejes for minimum tre timer. Der forefindes trådløst internet i huset, hvortil bærbare computere skal medbringes. Det er muligt at bestille ekstraudstyr til arrangementerne, såsom mikrofoner, lydanlæg, flip-over, samt fladskærm, hvortil ens medbragte computer kan tilsluttes.

Møstings Hus kan stå for let forplejning i form af kaffe, te, kage og sandwich.

København og omegn
0,5 km
11 km
n/a
60
25
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 2 andre - anmeld Møstings Hus

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Malene - SpotOn Marketing

Møstings Hus er utrolig hyggeligt og charmerende med den gamle Frederiksberg stil lige ud til en lille andedam og Frederiksberg Have. Dejlige omgivelser og flotte lokaler. Personalet er utrolig søde og hjælpsomme. Alt i alt et super arrangement :-) Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter Møstings Hus!

Mette - Novicell

Super service - godt til mindre arrangementer.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud