Den bedste pris på dit arrangement

Mørkenborg Kro

Rugårdsvej 831, 5474 Veflinge

Mørkenborg Kro er en traditionel dansk kro af høj kvalitet, hvor der værnes om de danske traditioner og retter. Stedet skaber nogle hyggelige og klassiske rammer omkring firmaarrangementer som møder, kurser og lignende.

Der er tre forskellige lokaler, hvoraf det største lokale kan klare helt op til over 90 personer. Lokalerne er funktionelle og har stedets charme og varme, som man kender det fra en traditionel dansk kro. Mørkenborg Kro er placeret i smuk natur på Fyn, som kan benyttes til pauser eller som en del af sit møde / konference.

Derudover tilbyder man også at holde lidt mere private arrangementer. På Mørkenborg Kro er det nemlig også muligt at holde fest i smukke omgivelser og med menuer præget af årstidens garniture.

Her råder man over fire forskellige lokaler, hvoraf det første er havestuen, der har en skøn udsigt ud over den tilhørende sø og med plads til 60 personer. Dernæst er der festsalen, som har plads 100 personer og til sidst “hønsehuset” og pejsestuen, som begge kan rumme 30 personer. Dermed er der også lidt af hvert, både til store og små arrangementer.

Hvad enten det er fødselsdag, konfirmation, bryllup, jubilæum, barnedåb kan Mørkenborg Kro tilbyde dig en uforglemmelig oplevelse.

Mørkenborg Kro tilbyder desuden også overnatning i 14 dobbeltværelser, som er lyse og har de moderne faciliteter, der i dag kræves.

Trænger du til en pause fra hverdagens strabadser eller bare gerne vil have en overnatning i forbindelse med dit arrangement, er stedet derfor ideelt til dette også.

Der er gode parkeringsmuligheder og hvis I er med offentlig transport går bus 563 til Stillebæk 600 meter fra kroen.

Fyn og øerne
15 km
20 km
14
92
92
1
2
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Mørkenborg Kro

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud