Den bedste pris på dit arrangement

Montra Odder Parkhotel

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Montra Odder Parkhotel
Torvald Køhlsvej 25, 8300 Odder

Montra Odder Parkhotel er et flot konferencehotel der ligger i Østjylland, tæt på Aarhus. Konferencefaciliteterne er gode og moderne og bidrager til et godt og sundt møde. Personalet på hotellet er altid klar til at hjælpe og ønsker at give de besøgende den bedst mulige oplevelse. Derfor står det servicemindede personale også klar til at efterkomme specifikke ønsker og behov. Personalet vil være til rådelighed under hele forløbet og er klar til at bidrager til en anderledes og mindeværdig oplevelse. Blandt andet kan Montra Odder Parkhotel stille sin helt egen “hjem-is-bil” til rådighed i en af pauserne.

Hotellet råder over flotte plenumlokaler med masser af lys og plads til 250 personer ved stole og 200 personer ved borde. Derudover er der 6 gruppelokaler med plads til mellem 10 og 20 personer. I alle lokalerne er der gratis ADSL-forbindelse. Derudover er lokalerne placeret sådan, så der er god udsigt fra dem alle, enten mod parken eller til den hyggelige gårdhave. Der følger derudover standardudstyr med til alle lokalerne og der kan derudover lejes specielle features til konferencen eller mødet, såsom musikanlæg, mikrofon eller scene.

Montra Odder Parkhotel sætter en ære i, at hver enkelt gæst får den bedst mulige oplevelse og derfor er det flinke personale altid klar til at efterkomme specielle ønsker og behov. Personalet er opmærksom på, at hver enkelt gæst har det godt og fremover forbinder Montra Odder Parkhotel med en positiv oplevelse. Der er desuden rig mulighed for at overnatte på hotellets flotte værelser.

Matcher Montra Odder Parkhotel dine behov og ønsker, så tilføj hotellet til listen over dine mulige destinationer og modtag et uforpligtende tilbud fra hotellet. Det er let, hurtigt og ikke mindst gratis.

Østjylland
0,5 km
47 km
78
250
200
2
6
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Montra Odder Parkhotel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Lars Lottrup - BallonMand.dk

Var på en to dags konference her, som deltager. Det er et godt sted, hvor der bliver taget godt hånd om dig. Maden er fantastisk og indtages i hyggelige omgivelser.

Konferencedelen er professionelt holdt og med god plads.

Stedet er lidt afsides, hvilket klart kan være en fordel hvis man skal fokuserer på kurset.

Alle kursister blev tilbudt en fitness opvarmning efter morgenmaden. Det gav en frisk start på dagen.

Kan bestemt anbefales.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud