Den bedste pris på dit arrangement

Menstrup Kro Resort Hotel

4.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Menstrup Kro Resort Hotel
Menstrup Bygade 29, 4700 Næstved

Menstrup Kro ligger i det sydsjællandske landsbyidyl lidt uden for Næstved omgivet af hygge og varme, så man rigtig føler sig velkommen.

De lokaler der tilbydes på Menstrup Kro egner sig blandt andet godt til fine arrangementer, såsom gallaaftener, receptioner eller festmiddage. Personalet går meget op i konceptet “dit livs fest” og vil gøre alt for at det foregår som det skal og I får en aften som ønsket.

Omgivelserne, farvevalg til borddækning, menu og vin mm. tilpasses til jeres konkrete behov.  Medarbejderene i selskabsafdelingen står klar til at yde en god service lige fra de første gæster ankommer til den sidste gæst har forladt stedet. På den måde sikres, at alle får en uforglemmelig oplevelse.

De mange forskellige lokaler giver en masse muligheder for forskellige opstillinger af borde og der tilbydes i den forbindelse standard AV udstyr og ekstra AV udstyr efter nærmere aftale.

Der er også rig mulighed for catering til udlejningen da den tilhørende restaurant til Menstrup Kro har stolte krotraditioner og besidder således over 200 års erfaring inden for branchen. Hertil er også skønne og moderne faciliteter der giver en varm og hyggelig atmosfære. Á la carte restauranten har åbent alle ugens syv dage i aftentimerne og tilbyder frokost fredag, lørdag og søndag. I efterårs-perioden er der endda en revy, som man kan lade sig underholde af.

Derudover forefindes en masse øvrige faciliteter i form af billiard, sauna, tennis, solterasse og swimmingpool. De hyggelige omgivelser indbyder også til fisketure, Næstved golfklub, ridning, badestrande langs kysten, samt Fantasy World og det kendte BonBon-land.

Selve hotellet tilbyder op til 80 moderne og velindrettede værelser, som har alle de nødvendige faciliteter man har brug for lige fra toilet og bad til TV og hårtørrer, og der er derfor gode mulighedder for også at overnatte efter det afsluttede arrangement.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
13,4 km
75 km
80
800
300
17
13
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Menstrup Kro Resort Hotel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Evald Stæhr - staehr Consultant

Skal man holde fest er det lige stedet

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud