Den bedste pris på dit arrangement

Lykkesholm Slot

Lykkesholmvej 20 , 5853 Ørbæk

Lykkesholm Slot stammer helt tilbage fra middelalderen og har gennem årene dannet ramme for mange forskelligen typer arrangementer. Der har eksempelvis været holdt bryllupper, jagtselskaber og andre slags fester. Slottets lokaler er indrettet med respekt og forståelse for sin historie. Det betyder at man som gæst vil se gamle billeder, lysekroner og møbler der har rod i en anden tid.

Det er oplagt at bruge slottet hvis man skal holde et kursus, konference eller møde, hvor det værdsættes at rammerne er unikke og anderledes fra hvad hvad man er vant til. Møder og konferencer vil blive gennemført med stor professionalisme, og selvom man befinder sig på et gammelt slot, er der alt det nødvendige AV-udstyr.

Slottet egner sig til alle slags festlige begivenheder, men er især oplagt, hvis man planlægger at holde et bryllup. De smukke omgivelser danner nemlig perfekt ramme om et sådant arrangement. Hvis der er ønske om det, kan det arrangeres vielsen foregår i nabogodsets kabel, hvor man derefter vil bliver kørt tilbage til Lykkesholm Slot i hestekarre.

Som et generelt princip, blivet slottet kun lejet ud til et selskab af gangen. Man får derfor at man får en privat og fortrolig atmosfære, som betyder at man får ekstra meget ud af et ophold hos Lykkesholm Slot. Særligt det at man er alene og omgivet af smukke grønne omgivelser, betyder at man kan fokusere på at være til stede i de aktiviteter man udfører. Det gælder både hvis man er på besøg hos slottet i festlig anledning, eller hvis man besøger slottet i et mere fagligt ærinde.

Hvis man er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse, er det værd at overveje at leje en fuglejagt eller en trykjagt og invitere gæster med. Netop jagter har været holdt på slottet siden middelalderen, fordi det bakkede landskab og det nærliggende søer giver grobund for et rigt dyreliv.

 

 

Fyn og øerne
11,7 km
37 km
28
80
80
2
0
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Lykkesholm Slot

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud