Den bedste pris på dit arrangement

Kursuslokale i Århus

Søger du kursuslokaler i Århus?
Start din søgning her
Få 3 tilbudSøg nu
3-steps-1

Få det fulde overblik

Vær sikker på at træffe det rigtige valg når du leder efter konferencelokaler. Få tre tilbud, eller søg selv på vores webside.

3-steps-3

Bedste pris

Modtag og sammenlign dine tre tilbud. Vi forhandler prisen for dig, og sikrer dig de laveste priser på leje af konferencelokaler. Dine 3 tilbud er 100% uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil bruge dem.

3-steps-2

Spar tid

Vælg det tilbud du synes bedst om. Det sparer dig både tid og kræfter at finde dit næste konferencelokale med Ateo.dk

Vores brugere anbefaler os

Det siger vores brugere om Ateo.dk:

Jeg kontaktede Ateo da jeg skulle bruge et sted til at afholde et medarbejderseminar. Ateo fandt hurtigt tre bud på ledige og egnede steder. Det var let, tidsbesparende og effektivt.


Anita Lindquist, Kbh VUC

Vi har været meget glade for Ateo´s og i særdeleshed Jespers hjælp i forbindelse med booking af konferencefaciliteter. Med et stramt budget og samtidig høje krav kan det ofte være svært at finde løsninger, men Jesper pegede i den rigtige retning, og gjorde at vi endte med en meget fornuftigt løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ateo og deres service.


Jakob Højland, Dansk Oase

Hold kurset i Århus

Skal foredraget holdes i Århus, kan det være værd at bruge lidt tid på at finde lige præcis det sted der passer til jeres behov. Århus er Danmarks anden største by, med utroligt mange mødesteder, så vi har hos Ateo gjort det lettere for dig, at finde det relevante foredragslokale. Dermed får du nogle steder hvis pris, stil og belligenhed opfylder dine behov.
havfrue ambbl_74380b18-adaf-435b-9231-66bcf00ef843 rosenborg-slot
Få gratis uforpligtende tilbud FÅ 3 TILBUD
Det kan være svært at arrangere et kursus. Først skal man have styr på emnet og selve formidlingen af det man gerne vil belære sine kursusdeltagere om. Så skal man have styr på om der under kurset skal være mulighed for, at folk kan arbejde i mindre grupper. Men inden man kan få styr på alt det, skal man først og fremmest finde ud af, hvor henne man ønsker at holde sit kursus.

Hvem er Ateo?

Ateo er en online portal, der har til formål at gøre det nemmere for dig at booke lokaler til større arrangementer. Vores team af dygtige medarbejder sidder klar på telefonerne og chatten, for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige lokaler. Om det er et større eller mindre kursus, så skal vi nok hjælpe dig. Ved enten at skrive eller ringe til Ateo, kan du indhente 3 uforpligtende tilbud, hvoraf du kan vælge det der passer dig bedst.

Hvordan skal lokalerne se ud?

Det kan det være en god idé at lave nogle samarbejdsøvelser undervejs med sine deltagere, da dette kan være med til at sætte gang i læringsprocessen, og ikke mindst styrke sammenholdet. Derfor kan det være nødvendigt at bestille et kursuslokale, som har flere forskellige grupperum. Man behøver ikke altid at afholde kurser i simple firkantede lokaler, med hvide vægge og alt det andet, vi jo nu efterhånden kender. Book nogle unikke lokaler, hvor dine kursusdeltagere kan udfolde sig kreativt.

AV-Udstyr

Til et kursus er det som regel vigtigt at der projekterer, whiteboards m.m. De fleste af Ateos samarbejdspartnere tilbyder ofte standard AV-udstyr. Vi har for nyligt gjort det mere overskueligt så du nu kan se, hvilke af de forskellige profiler, der har den form for udstyr du nu skal bruge.

Forplejning

Når energiniveauet falder, og I får lyst til en lille forfriskning, så skal I heldigvis ikke lade maven rumle for længe, før I får sulten stillet. Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder nemlig en lækker forplejning til jer. Skulle det ske at I ikke kan få forplejning, så står personalet på stedet heldigvis klar til at hjælpe jer med at få det bestilt. Hvis I ønsker at holde en længere pause, kan I evt. kombinere det med en frokost, hvor folk har mulighed at tage ud og nyde et dejligt måltid i byen.

Overnatning

Når trætheden melder sig og I ikke har lyst til den lange tur tilbage til København eller, hvor det nu kunne være, vil i kunne finde flere overnatningsmuligheder. Nogle af de samarbejdspartnere der er at finde på Ateo, vil i nogle tilfælde tilbyde overnatning på stedet. Er dette ikke en mulighed, vil man kunne finde flere forskellige hoteller alt efter behov.

Seværdigheder

Der er et hav af muligheder, når det gælder kulturelle oplevelser i Århus. Besøg bla. Den Gamle By, der tager dig tilbage til fortidens Danmark. Ønsker I noget med mere gang i, kan I aflægge et besøg ved Tivoli Friheden. Her vil man kunne finde rutchebaner, boder, restauranter m.m.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud