Den bedste pris på dit arrangement

Konference & Hotel Klinten

Søndervej 8, 4673 Rødvig

Konference & Hotel Klinten ligger i Rødvig og har lige siden starten været fokuseret på at skabe de bedste rammer for konferencer, møder, kurser og firmaarangementer mm. Personalet er konferencespecialister og ved hvad der skal til for at opnå de bedste resultater. De har således også udmærket sig med en nominering som årets konferencecenter 2013.

Konferencecenteret tilbyder seks gruppelokaler til som fx kan bruges til ansættelsessamtaler eller møder, samt større lokaler, hvor der er plads til op imod 135 personer. Fleksibiliteten er i højsædet og det er både muligt at sprede sit arrangement udover flere dage, ligesom det også er muligt kun at mødes i kun 10 minutter.

Endvidere er der oprettet hyggekroge med f.eks. bordfodbold eller kaffebar til hvis man har brug for en pause eller en pause.  Der laves også fantastisk mad i forbindelse med et arrangement, der kan nydes til udsigten over Østersøen.

Klinten er beliggende under én km fra Rødvig station, hvilket gør det nemt at komme til og fra stedet.

Der tilbydes en masse forskelligt AV-udstyr i forbindelse med leje af lokale. Lige fra trådløs internet, whiteboards og projektorer til flipovers. Det er desuden muligt at låne op til 20 bærbare PC’ere helt gratis.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,9 km
71,2 km
56
135
70
6
6
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Konference & Hotel Klinten

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud