Den bedste pris på dit arrangement

Jyderup Højskole

4.5 ud af 5 (Baseret på 3 anmeldelser) Anmeld Jyderup Højskole
Sølystvej 2, 4450 Jyderup

Jyderup Højskole giver jer mulighed for at leje jer ind på skolen til diverse arrangementer.

Højskolen kunne bl.a. danne rammerne om konferencer, kurser, møder og workshops. Derudover kunne højskolen også være et passende sted at holde aftenforedrag eller fyraftensmøder.

Her rådes over en stor sal, hvor der kan være op til 70 personer og  en lille sal til 40 personer, samt to grupperum. Derudover er der også rig mulighed for at prøve teambuilding af for mindre virksomheder. I den forbindelse tilbydes glaspustning, som er et fascinerende håndværk og en holdsport, hvor samarbejdet er altafgørende. En mulighed kunne være at blæse glas til snaps eller øl.

En anden mulighed kunne være at prøve jeres madlavningsegenskaber af i højskolens køkken, hvor i kan få bragt maden ned i værkstedet eller spise på selve højskolen.

Mulighederne er mange og ud over forplejning gælder det også overnatning. Jyderup Højskole råder nemlig over 30 sengepladser fordelt på 17 værelser, som man kan benytte sig af. Højskolen ligger endvidere også smukt i naturen med udsigt til skov og Skarresøen, så der er også rig mulighed for at gå sig en tur eller løbe ude i den friske natur.

Der er kun lidt over 200 meter hen til Jyderup station med timedrift direkte til København og hvor der også går flere busser til og det er derfor ideelt med offentlig transport.

Der er parkeringsmuligheder i form af p-pladser ude ved gården og hvis de skulle være optaget, er der også parkering ude ved vejen.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,28 km
55,1 km
17
70
50
2
2
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 3 andre - anmeld Jyderup Højskole

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Morten rosenvold Villadsen - SSB

Vi har holdt bestyrelsesmøde på Jyderup højskole og var rigtig glade for det valg. Stedet er meget hyggeligt og beliggenheden ved søen er fantastisk. Maden var virkelig god og prisen var i den grad "value for money". Vi kommer nok igen!

Palle Strom - privat

Et sted hvor den gamle højskoleånd hviler sjovtog munte. Selv om man holder møde i anden sammenhæng indrages man i skolens liv morgensamling, aften foredrag. Et engageret personale med udsyn og gæster i centrum. Maden i top, beliggenhed uovertruffen. Det vejer alt sammen op på den lidt slidte bygning

Anne

Dejligt sted - hjerte varme og hjælpsomhed - i smukke omgivelser.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud