Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Skovridergaarden

Svingelen 4, 4900 Nakskov

Hotel Skovridergaarden afholder arrangementer af forskelig art – selskaber, brunch, kurser og weekendophold. Her inddrages kunden så meget som denne ønsker det, for at sammensætte et arrangement der bedst muligt matcher kundens behov, ønsker og ideer. Det venlige personale på Skovridergaarden står altid klar til at agere sparringspartner til dit arrangement.

Hotel Skovridergaarden ligger i naturskønne omgivelser – her er både skov og sø lige rundt om hjørnet og dette lægger op til hyggelige gåture, løbeture eller teambuilding-øvelser, hvis I er afsted med virksomheden. Hotel Skovridergaarden ligger placeret 2 km. fra Nakskov centrum og der er derfor rig mulighed for at besøge byen og gøre indkøb her.

Der er på hotellet nogle store og flotte selskabslokaler, som både kan benyttes af private og erhverv og er ideelle til alt fra bryllupper til kurser og møder. Ønsker I at afholde arrangement i rolige, behagelige og grønne omgivelser, er lokalerne på Hotel Skovridergaarden stedet for jer. Det venlige personale stræber efter, at I som kunde får lige netop den oplevelse i ønsker. Der er i lokalerne tilknyttet alt indenfor moderne AV-udstyr, så I kan afholde et møde i professionel-stil og udelukkende kun skal holde fokus på det fagligeaspekt af mødet.

På hotellet er der 53 sengepladser m. opredninger og yderligere mulighed for at benytte 30 værelser på nærliggende hotel, hvis der er behov for dette i forbindelse med jeres arrangement.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
1,3 km
25 km
20
200
150
4
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Hotel Skovridergaarden

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud