Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Opus Horsens

4.5 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Hotel Opus Horsens
Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Hotel Opus i Horsens tilbyder meget professionelle konferencefaciliteter, hvor der er tænkt på alle detaljer. Hotellet er et 4-stjernet designerhotel med en utrolig god restaurant, som er et godt sted at afslutte en dags møde, kursus eller konference.

De lyse rammer kan tage imod op til 390 gæster i den største sal, og der er en lang række muligheder for at bruge byen og omgivelserne til andre aktiviteter. Hotellet har en lang række samarbejdspartnere i byen, som kan benyttes til alternative arrangementer, eller hvis konferencen skal have et skævt indslag, hvor man laver noget andet. Et eksempel på dette er et besøg i Horsens Statsfængsel.

Alle mødelokalerne indeholder moderne udstyr, som der kræves af et moderne konferencecenter og er desuden lyse og med klimaanlæg. Når man er i Horsens, er det også oplagt at kombinere et firmaarrangement med nogle af de store kulturelle arrangementer, som Horsens har formået at tiltrække. Til det er Hotel Opus godt placeret i byen i gåafstand til de vigtigste steder.

Hotellet tilbyder professionelle konferencefaciliteter og er fire år i træk blevet bedømt til at have det bedste omdømme. Medarbejderne på Hotel Opus er professionelle og sikrer, at en konference, kursus eller lignende forløber uden problemer. Derfor er hotellet et oplagt sted, hvis man ikke vil gå på kompromis med omgivelserne til sit firmaarrangement.

Hotel Opus i Horsens har desuden udviklet flere forskellige teambuildingpakker, som kan bruges i større eller mindre grad. Disse kan også benyttes som en lille del af et arrangement for at ryste folk sammen, men selvfølgelig også til arrangementer, hvor hele formålet er teambuilding.

Brug Ateo til at indhente tilbud fra Hotel Opus i Horsens, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigt.

Østjylland
2,2 km
59 km
132
390
350
4
9
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Gør som 1 anden - anmeld Hotel Opus Horsens

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Jens Madsen - CBS

Har en enkel gang undervist på et kursus på Hotel Opus. Stedet er helt i top til kurser, konferencer etc. Alt virkede godt. God service og god mad. Super gode værelser. Kan bestemt anbefales.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud