Den bedste pris på dit arrangement

Helnan Marina Hotel

Kystvej 32, 8500 Grenaa

Leder I efter et sted hvor der både er betagende natur og gode konferencefaciliteter, så kan Helnan Marina Hotel tilbyde det hele. Hotellet ligger på kystvejen i Grenaa med kun få hundrede meters gang ned til vandet. Går man op på hotellets 1. sal, kan man nyde udsigten over Kattegats smukke hav. Stedet er omgivet af grønne arealer, og i gåafstand kan man nå den nærliggende skov. Dette gør Helnan Marina Hotel til et ideelt sted til fx kurser, møder eller konferencer, hvor udendørsaktiviteter er en integreret del af programmet, eller hvor der blot er behov for en pause i smukke omgivelser.

Hos Helnan Marina Hotel er der bogstaveligt talt plads til arrangementer af enhver art. Har I brug for at holde mindre møder, har hotellet i alt otte lokaler, der kan bruges til dette eller lignende formål. Hotellet råder desuden over fem konferencelokaler af varierende størrelser. I de største lokaler kan der være op til 350 personer, men man kan også vælge at inddele lokalet i tre mindre rum. Som standard i alle rum er der whiteboard og flipovers, og man har adgang til trådløst internet i hele hotellet. Som ekstra service er det også muligt at låne mikrofoner, dertilhørende musikanlæg, talerstol og projektor. Vælger I at overnatte, er der rig mulighed for dette, på de 79 hyggelige værelser.

Der bliver af hotellet udbudt en række events og foredrag, som man supplere sit dagsprogram med. Et relevant tema i dagens samfund er, hvordan man håndterer stress. Netop derfor kan man på Helnan Marina Hotel, leje en instruktør inden for stresshåndtering, afspænding og meditation, som vil give deltagerne værktøjer til at håndtere dette. I undervisningen vil de tage aktivt brug af den rolige natur, som omgiver hotellet. Man kan ligeledes besøge wellnessafdelingen, der byder på bl.a. dampbad, sauna samt et fitnesslokale. Wellnessafdelingen har åbent i sommerhalvåret, fra 1. marts – 30. september.

Østjylland
2,5 km
21 km
79
350
150
3
8
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Helnan Marina Hotel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud